2777
2789
عنوان

بارداری

148 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.من هفته ۸بارداری هستم.یه مقدارترشح سفیدروی لباس زیرم اومد.بعدچندساعت جاش این رنگی شد.فرداهم وقت سونوقلب دارم.بنظرتون لکه؟خیلی نگرانم.ازاون به بعدهم فقط امروز یه نقطه صورتی روی دستمال دیدم.کسایی که نمیتونن ببینن.خواهشانیان.ممنون

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
این که عن رو شورتت ... یا شاید هم عفونت کردی .. دکتر بعد سونو قلب برای آزمایش عفونت مینویسه

خیلی ببخشیدا.مال مدفوع که قسمت جلونیست.بعدخودم قشنگ میشورمووپاک میکنم.بهش گفتم عفونت دارم.چون ترشحاتم به صورت پنیری.گفت فقط سرکه بااب.کشت ادرارهم دادم.نداشتم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که عن رو شورتت ... یا شاید هم عفونت کردی .. دکتر بعد سونو قلب برای آزمایش عفونت مینویسه

دقیقانشسته بودم.یدفعه ازم ترشح اومد.بعدچندساعت این رنگی شدجاش.یعنی لکه نیست؟

دقیقانشسته بودم.یدفعه ازم ترشح اومد.بعدچندساعت این رنگی شدجاش.یعنی لکه نیست؟

نه بابا لکه نیست ...از بابت لکه خون خیالت راحت باشه ...

شیافت استفاده نمیکنی؟؟

چون من خودم شیافت استفاده میکنم از اوایل بارداری تا الان انواع رنگ ترشح رو داشتم ...

نه بابا لکه نیست ...از بابت لکه خون خیالت راحت باشه ... شیافت استفاده نمیکنی؟؟ چون من خودم شیافت ا ...

نه.چون تازه فرداوقت سونوقلب دارم.استفاده نکردم تاالان.۶هفته رفتم.گفت همه چیزتشکیل شده.ویه صدای ضعیفی میشنوم.که برام نوشته ۸هفته برای قلب برم.

نه.چون تازه فرداوقت سونوقلب دارم.استفاده نکردم تاالان.۶هفته رفتم.گفت همه چیزتشکیل شده.ویه صدای ضعیفی ...

پس مبارکه الکی به خودت استرس نده مرتب هم به لباس زیرت نگاه نکن ...ترشح توی بارداری طبیعی ...

من که از اولش ترشح داشتم تا همین الان ...

کلا یکی از علائم بارداریم ترشح بود که دکتر گفت طبیعی ..

زیاد هم دستمال رو محکم نکش به خودت که زخم بشی ‌‌...

پس مبارکه الکی به خودت استرس نده مرتب هم به لباس زیرت نگاه نکن ...ترشح توی بارداری طبیعی ... من که ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت.انشاءالله بقیه چیزاخوب پیش بره.شماازمن جلوتری و غربالگری هاروانجام دادی.دعاکن برای منم همه چیزخوب باش.انشاءالله به سلامتی وراحت زایمان کنی

پس مبارکه الکی به خودت استرس نده مرتب هم به لباس زیرت نگاه نکن ...ترشح توی بارداری طبیعی ... من که ...

ترشح اره طبیعیه.زیادم هست.فقط شک کردم نکنه این جاش لکه.ترسیدم

ممنون عزیزم بابت راهنماییت.انشاءالله بقیه چیزاخوب پیش بره.شماازمن جلوتری و غربالگری هاروانجام دادی.د ...

حتما عزیزم انشاالله سالم و سلامت بغل بگیریش ...🤲🌹

من خودم تمام این استرس های تورو پشت سر گذاشتم درکت میکنم ...(البته من استرسام بخاطر سقط قبلی بود که داشتم)

ولی الان که تکون میخوره آروم شدم ‌‌‌‌‌..

انشاالله توی ماه پنج تکون میخوره برات دیگه نگران نیستی و میای بقیه رو راهنمایی میکنی و از تجربه ات بهشون میگی ...

حتما عزیزم انشاالله سالم و سلامت بغل بگیریش ...🤲🌹 من خودم تمام این استرس های تورو پشت سر گذاشتم د ...

انشاءالله عزیزم.ممنون واقعابابت راهنماییت.انشءالله زایمان راحت و خوبی داشته باشی.🙏🙏🙏خداخیرت بده.ممنون