2777
2789

سلام و خسته نباشید

به خاطر بازدید بالای سایت این مطالب رو گذاشتم که دوستان عزیز گیر کلاهبردان سود جو نیوفتند

پرنده ها حیوانات خیلی حساسی هستن و اگر یکم باکتری تو محیط شون باشه حداقل یک تومن به بالا خرج درمان شون هست

1-قبل خرید باید قفس رو نگاه کنید که تمیزه قفس یا نه و دوم فضله گیر داره یانه (فضله گیر: یک توری اهنی که نمیزاره حیوان فضله رو بخوره)

2-رنگ گوشت پرنده باید صورتی باشه و اگر مثله گوشت گوسفند قرمزه یعنی بیماره

3-هر گونه کچلی پرنده مشکوکه و ممکه ایدز داشته باشه پرنده(ایدز: باعث تحلیل پر های پرنده و مرگ تدریجی میشه)

4-انگشت های پرنده رو با دقت نگاه کنید ناخون داره؟ و انگشت هاشو صاف میزاره و حتما بزارید پرنده راه بره تو قفس و بعد بخرید

5- چک کردن رنگ مدفوع پرنده باید سبز لجنی باشه(جوجه سرلاکی بستگی به غذا رنگ مدفوعش فرق میکنه)/قرمز/قهوه ای/سبز روشن همه نشونه های مریضی هست(دقت کنید که ارزن معمولی رو خورده و این رنگی مدفوع ،غذای رنگی میتونن رنگ فضله رو عوض کنن تا یک دستشویی ولی اگر کلا رنگش طبیعی نیست بیماره

6- پف کردن پرنده یعنی پرنده پر هاشو سیخ میکنه و تپل انگار میشه 

اگر در حد یک تومن خرید میکنید قبلش ازمایش مدفوع بگیرید ازش که هذینش 100 تومنه اگر مشکلی نداشت بعد بخرید

سوالی داشتین بپرسین من جواب میدم در زمینه مرغ و پرنده

امضااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس من ایدز داشت خیلی دکتر بردمش ولی خوب نشد اندازه موهای سرم اشک ریختم براش

ایدز غیر قابل درمانه

و نیوکاسل

نکات بهداشتی رو رعایت نکنید پرنده خیلی راحت میگیره 

مثلا بیرون بردن پرنده یا دم پنجره گذاشتن قفس(پرنده های مریض دم پنجره میان میشینن چون ضعیف شدن و کاملا باکتری ها رو پخش میکنن تو خونه و این طوری خیلی راحت پرنده هاتون مریض میشن)

امضااااا
مرغ مینا نگهداریش راحتتره یا عروس هلندی

فرقی نداره ولی مرغ مینا میتونه شما رو کور و قارچ سیاه رو منتقل کنه

حیوانی هست که کینه به دل میگیره و اگر بچه دارید به هیچ عنوان ریسک نکنید چون بچه ها فشار میدن پرنده رو و حیوان دفاع میکنه

عروس خیلی ارومه و تهش یه گار میگیره وحشیش ولی مینا تو قفس باشه یه مدت وحشی میشه

یادگیری مینا و حرف زدنش خیلی بهتر و واضح تره

(تو گوگل سرچ کنید مینا قارچ سیاه)

امضااااا

در رابطه با پست قبلی ک به این عزیز گفتین خانوم نیستو فقط اسمش دختره

@heli4545  

باید عرض کنم که شما ک خانومین با بطری نوشابه ب جز رب و خیار شور یه استفاده دیگه بکنید ! اتفاقا ما خیلی خانومیم که. این چیزای احمقانه و قذیمی رو دموده میبینیم 

شما رو خانمیت تمرکز کن عزیزم