2777
2789
عنوان

دیدن خواب ارواح

1797 بازدید | 26 پست

بچه ها یکی از کسایی که من میشناسم البته نه زیاد توی خوابم بود که زن خوبی نبوده و فلان اون الان کرده و خب پیر شده بوده دیگه و زن خوبی شده بوده آخر عمری همش خواب می‌دیدم توی خونه ی قبلی مامان بزرگم هستیم و شوهرم چند نفر رو کشته یکیشون یکی از دوستای صمیمی مون بود و برای خلاص شدن هی با یه روح صحبت میکردیم بعد شوهرم رنگش پریده بود و رفتم برای خلاص شدن از این روح تخم مرغ بردارم و قربونی کنم به سر شوهرم که همه ی تخم مرغ ها شکسته بود منم یکم زرده ی یکیشون برداشتم زدم به پیشونیش و بعد باز دیدم یه جایی هستم همین اشنامون که گفتم زن بدی بوده هی خودش رو معرفی نمی‌کرد چون روح دیده نمیشد همش میخواست کارای اشتباه کنم دروغ بگم و گناه کنم منم قبول نکردم هی بیدار میشدم از خواب باز خود بخود خوابم میبرد هی چه چشمای سیاه و قهوه ای بزرگ ترسناک می‌دیدم انگار آدم نبود و اینکه اون می‌گفت این همون زنس باز زنده گفت نه من اون نیستم بعد فهمیدم همون زن بده س داره تسخیرم می‌کنه و اینکه هی مثل تسخیر شده ها صحبت میکنم و می‌فهمیدم داره دهنم اینا تکون میخوره  

اما نمی‌تونستم حرف بزنم مثل فلج خواب و همش احساس میکردم دارم حرف میزنم چون وقتی بیدار شدم بخشید ببخشید بزاغ دهنم ریخته بود و آویزون بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.

من متوجه منظورتون شدم.

شما مشکل و نگرانیتوت با مفهوم خوابه یا اینکه مجدد تکرار بشه این نوع خواب ؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام. من متوجه منظورتون شدم. شما مشکل و نگرانیتوت با مفهوم خوابه یا اینکه مجدد تکرار بشه این نوع خ ...

همش حتی اینکه همه یدتخم مرغ ها شکسته بود این فکر کنم یه پیغامه 

پیغامه توی یه کتابی خونده بودم که خواب این طور خواب ها پیغامی هستن تا تورو از کار اشتباهی که کردی ی ...

اینکه تخم مرغ ها شکسته بود و نمیشد قربونی کنم چی تورو خدا کمکم کنه اگه بلدی تعبیر خواب

اینکه تخم مرغ ها شکسته بود و نمیشد قربونی کنم چی تورو خدا کمکم کنه اگه بلدی تعبیر خواب

ببین برای تعبیر خواب باید تیکه تیکه خواب رو رمز گشایی کنیم و کنار هم بزاریمش

فقط میتونم بهت بگم مراقب خودت و همسرت باش چون ممکنه اتفاقی بیفته که هم خودت و خانوادت رو درگیر کنه

اخرین بار کی کتاب قرآن رو باز کردید و خوندید؟

این خواب رو توی ماه رمضان دیدید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ببین برای تعبیر خواب باید تیکه تیکه خواب رو رمز گشایی کنیم و کنار هم بزاریمش فقط میتونم بهت بگم مرا ...

ببین قسمت اولش همون جایی بود که همسرم چند نفر رو کشته بود فکر کنم تحت تاثیر روح 

قسمت دوم رنگش پریده بود و خواستم سرش تخم مرغ قربونی کنم که همشون شکسته بود و یکم زرده زدم به سرش 

قسمت سوم روحه میخواست منو درگیر کنه و می‌گفت کارای اشتباه کن اما من و یک نفر دیگه هم اونجا بود پولاشو زدیم تو سرش و هی من آیه قرآن خواندم 

بعد دیگه سیاه شد هی بیدار میشدم با خوابم میبرد اصلا سعی کردم بیدار بمونم نمیشد هی فلج خواب می‌گرفتم و یکی که چشمای حیوانی داشت می‌گفت این همون زنس باز طرف گفت نه من اون نیستم اما من فهمیدم اونه نمی‌دونم از روی چی فهمیدم این اون زنس