2777
2789
عنوان

دیدن خواب ارواح

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 26 پست
ببین قسمت اولش همون جایی بود که همسرم چند نفر رو کشته بود فکر کنم تحت تاثیر روح  قسمت دوم رنگش ...

اگر اینطودیع که گفتی فقط میتونم با ۸۰ درصد اطمینان بهت بگم که روحت توی دنیای دیگه ‌کسی رو ملاقات کرده که میخواسته تورو از کاری منصرف کنه یا جلوی کاری رو بگیده 

اگر اینطودیع که گفتی فقط میتونم با ۸۰ درصد اطمینان بهت بگم که روحت توی دنیای دیگه ‌کسی رو ملاقات کرد ...

اهااا ممنون 

به نظرت برای این زنه چون چند هفته س مرده خیرات کنم بی کس و کار بوده طفلی 

و اینکه صدقه و قربونی هم بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اینطودیع که گفتی فقط میتونم با ۸۰ درصد اطمینان بهت بگم که روحت توی دنیای دیگه ‌کسی رو ملاقات کرد ...

از روی کدوم قسمتش متوجه این می‌شید 

ببخشید آنقدر سوال پرسیدم خدا خیرتون بده 

از روی کدوم قسمتش متوجه این می‌شید  ببخشید آنقدر سوال پرسیدم خدا خیرتون بده

قران یکی از نکات مثبت خوابه که نشونه ی اتفاق خوبه

اون جا که گفتی کسی برای منصرف کردنت تلاش میکرد میگه که توی دنیای واقعی یکی هست که تلاش بر این داره. که تورو از کاری منصرف کنه

چشم هایی هم که گفتی نشونه ی ملاقات از قبل برنامه ریزی شدست

سلام 

من خواب دیدم خودم دارم به یکی نگاه میکنم که اونم خودم بودم ویه لحظه فکر کردم فوت شدم ولی اونی که بهش نگاه میکردم زنده بود خیلی ترسیدم از اینکه  نکنه مرده باشم برای همین  با ادمای اطراف حرف زدم اما هیچکدوم صدامو نشنیدن 

این یعنی چی کسی میدونه ؟

یعنی واقعاً متوجه معنی خوابت نشدی عزیزم اگه خواستی بگو تا دقیق و درست بهت بگم من خیلی ساله بی اراده چیزهاییو میدیدم ولی میگفتم توهمه امکان نداره و ازش رد میشدم هی بیشتر شد هی آگاهی هایی بهم دست میداد که حیرتزده میشدم تا دو تا ازین ارتباط با اموات باعث شد خیلی زیاد هرچی که توخواب و بیداری میبینمو باور کنم که هم خیلی خوبه چون روح امواتت باهات ارتباط میگیره هم غمناکه برایه دونستن درداشون و ناتوانی در برابر خواسته هاشون