2777
2789
یه قرص میگم بگیر بخور  زود خوب میشی فقط این خوبت میکنه سیپروفلوکساسین ۵۰۰ روزی یکی تا اکتشافا ...

این چرک خشک‌کنه وخیلی هم قوی هست. خانم شیرده هم اگر بخوره فوق العاده خطرناکه واسه بچش

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ، ویروس گرفتم

اگه از این پیروزی جدیده گرفتی منم گرفته بودم بعد دوهفته تازه شروع به سرفه های کوچولو کوچولو کرده بودم اصلا نمیزاشت حرف بزنم سرفه،هر شب یه قرص مونده لوکاست خوردم،هر دوازده ساعت یدونه لوراتادین 10سه روزه خوب شدم،انتیربیوتیک هم بخور من یدونه آزیترومایسین خوردم اوایل عید بود باز دیدم سینم سنگینه خلط میاد الان هم آموکسی شیرین میخورم،

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
این چرک خشک‌کنه وخیلی هم قوی هست. خانم شیرده هم اگر بخوره فوق العاده خطرناکه واسه بچش

یه دونش خوبش میکنه من از این مریضی گرفتم این خوبم کرد چون سربه از ناحیه عفونت ریه هست

بعد من نمیدونمدکه شیرده هستن

شبا قبل خواب یه قاشق عسل بخور..  هر چند ساعت یکبار یه لیوان اب ولرم کن توش یه قاشق چایخوری عسل با چند قطره ابلیمو بریز بخور...  اب نمک قرقره کن...  جوشونده اویشن و زنجبیلم خیلی بهت کمک میکنه👍🏻

انشاله خوب میشی آره من شدید بودم بیشترم گلو درد وحشتناک داشتم که خوب نمیشد میزد به گوشم هنوزم یکم هس ...

علائمتون دقیقا عینه منه، منم به گوشمم زده ، دکتر یه قطره  داد، یه بار استفاده کردم بعدش همه صداها اطرافمو دوتایی میشنیدم یه روز اینجوری بودم😵