2777
2789
عنوان

تب و ویروس

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 33 پست
خیلی سخته جیگر آدم کباب میشه اصلا فدات شم انشاالله بلا و مریضی دور باشه ازتون 

قربونت. انشالله دختر شماهم زودی خوب بشن. فقط بعد این مریضی چون خیلی ضعیف میشن تقویتش کن. دختر من رو پاهاش نمیتونست وایسه انقدر ضعف داشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت. انشالله دختر شماهم زودی خوب بشن. فقط بعد این مریضی چون خیلی ضعیف میشن تقویتش کن. دختر من رو ...

فدات الهی عزیزم الان هم هیچی نمیخوره اواراس نمیخوره هندونه گرفتم ابداره بخوره نمیخوره اصلا هیچی نمیتونه بخوره

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

فدات الهی عزیزم الان هم هیچی نمیخوره اواراس نمیخوره هندونه گرفتم ابداره بخوره نمیخوره اصلا هیچی نمیت ...

اونو که ادم بزرگ هم نمیتونه بخوره چه برسه به بچه. دختر منم هیچی نمیخورد. روز شیشم تی وی روشن بود توش تولد نشون داد اونو دید گفت کیک تولد میخوام. شوهرم رفت براش شیرینی خامه ای گرفت اونو که خورد خیلی حالش بهتر شد. همه میگفتن نده معده خالی مریض این واسش سنگینه ولی فقط به اون میل داشت. توهم از بچت بپرس ببین میلش به چی میره غذا میوه اب میوه اینا 

اونو که ادم بزرگ هم نمیتونه بخوره چه برسه به بچه. دختر منم هیچی نمیخورد. روز شیشم تی وی روشن بود توش ...

فدات خدا کنه خوب سه دیگه امروز روز ۴ بوده امروز حالش بدتر بود و خیلی نق میزد از اونورم همش گریه بودم امروز دلم واسه دختر بزرگم تنگ شده از اینور هم کوچیکه امروز ریختم بهم

فدات خدا کنه خوب سه دیگه امروز روز ۴ بوده امروز حالش بدتر بود و خیلی نق میزد از اونورم همش گریه بودم ...

ببین اگه حالش خیلی بده ببرش سرم بزن. چون میگی هیچی نمیخوره همینجوری هم اب بدنش کم میشه خطرناکه. من دخترمو دوبار بردم سرم زد. یبارم امپول زد میگفت واینمیسه زیر سرم

ببین اگه حالش خیلی بده ببرش سرم بزن. چون میگی هیچی نمیخوره همینجوری هم اب بدنش کم میشه خطرناکه. من د ...

آره دکتر نوشته گرفتم واسش الان پاشد گفت آب می‌خوام دادم بهش فعلا میگه همش دلم 

اخی طفلی. انشالله که زودتر خوب بشه

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشیدا گلم دل درد دخترت خیلی داشت؟ واسه من خیلی داره دستشویی می‌کنه آروم میشه یکم

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشیدا گلم دل درد دخترت خیلی داشت؟ واسه من خیلی داره دستشویی می‌کنه آروم میشه یکم

دختر من هم حالت تهوع داشت هم اسهال و دلپیچه 

. که با سرم اینا حالت تهوع کنترل میشد اما اسهالش ادامه داشت

طفلی هنوز بهتر نشده؟ دوباره دکتر نبردیش؟

فدات مرسی چرا امروز بردمش هم سرم زد هم دوتا آمپول تو سرم زد به قطره داد و یه چرک خشک کن شد ۶ روز دیگه

فدات مرسی چرا امروز بردمش هم سرم زد هم دوتا آمپول تو سرم زد به قطره داد و یه چرک خشک کن شد ۶ روز دیگ ...

سلام عزیزم بچه شما خوب شد تب داشت چند روز طول کشید چی بهش دادید پسرم هیچ علایمی نداره جز تب و دل پیچه ۴سالشه 

الان پسرم چهار روزه تب داره 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
سلام عزیزم بچه شما خوب شد تب داشت چند روز طول کشید چی بهش دادید پسرم هیچ علایمی نداره جز تب و دل پیچ ...

سلام گلم آره عزیزم خوب شد ۵ روز تب داشت اما هنوز که ۹ روز گذشته گاهی دل‌پیچه داره شربت دی سیکلومین میدم بهش بهتر میشه

سلام گلم آره عزیزم خوب شد ۵ روز تب داشت اما هنوز که ۹ روز گذشته گاهی دل‌پیچه داره شربت دی سیکلومین م ...

ممنون عزیزم که جواب دادی پسر من دست و پاش هم درد میکنه نمیدونم ببرم دوباره دکتر یا صبر کنم دکتر گفته انفولانزا گوارشیه 

سه روزه خوب میشه اما نشده خودمم داغونم انقدر بغلش کردم مرتب 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش