2777
2789
عنوان

تب و ویروس

381 بازدید | 33 پست

این ویروس لعنتی کی تموم شد بچم آب شد یا اسهال و دل‌پیچه داره یا تب شد ۴ روز از اونور هم دلم واسه دختر بزرگم تنک شده😭😭

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

خیلی بده لعنتی دخترمنو ک آبه آب کرد _۴روز تب و بی اشتهایی و همه چی😫خداروشکر خوب شد بعد ۱۰_۱۲روز

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بده لعنتی دخترمنو ک آبه آب کرد _۴روز تب و بی اشتهایی و همه چی😫خداروشکر خوب شد بعد ۱۰_۱۲روز

واااای خیلی طولانی هم لامصب خدارو شکر خوب شد گلم بلا و مریضی دور باشه ازتون 

پنج تا شیش روز طول میکشه. دیکه اخرشه تحمل کن عزیزم. من که دخترم اب شد تو اون شیش روز

خیلی سخته جیگر آدم کباب میشه اصلا فدات شم انشاالله بلا و مریضی دور باشه ازتون 

حالا من عذاب وجدان دارم میگم تب کرده حتما بخاطر لوپرامید که بهش دادم رو دل کرده😞

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
دختر منم امشب شدید تب کرد دعا کنید تورو خدا براش😭

عزیزم انشاالله بیاد پایین تبش من شیاف دیکلوفناک می‌زارم براش و پاشویه تو آبش سرکه میریزم جوراب و میشورم با آب ولرم رو به کرمی پاس میکنم تا حرارت و بگیره 

مرسی گلم _بچه های شمام همیشه سالم و سلامت باشن 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
عزیزم انشاالله بیاد پایین تبش من شیاف دیکلوفناک می‌زارم براش و پاشویه تو آبش سرکه میریزم جوراب و میش ...

منم شیاف گذاشتم تازه بعد دو ساعت یه ذره اومده پایین لامصب چیه این ویروس ده روزه اسهاله بچم نصف شد🥺😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
پسر منو گرفته از دیروز، بردمش دکتر ،تب و اسهال و دلدرد داره خدا نصیب هیچ بچه ای نکنه بد دردیه گناه د ...

انشاالله خوب شه گلم با گریه اسهال می‌کنه بچم

حالا من عذاب وجدان دارم میگم تب کرده حتما بخاطر لوپرامید که بهش دادم رو دل کرده😞

نه اصلا لوپرامید شکم و سفت می‌کنه 

خب همین میگم شکمش بستم حتما تب کرده ☹

نه واسه ویروسه کلا دختر من لوپرامید فایده نداشت واسه بعد اسهال خیلی کم می‌کنه