2777
2789

منم مثل تو به شدت رفیق باز بود  همش غر میزدم گریه میکردم.  بعد ها دیگه ولش کردم حتی زنگ نمیزدم کی میای یا میرفت اصلا نمیپرسیدم کجا میری. بعد شام یکم غر  میززد میگفتم پاشو برو دیگه ما میخوایم فیلم ببینیم  یا پاشو برو میخوام به کارام برسم.  یهو خودش گزاشت کنار  یعنی دیگه اصلا نمیره الان سه ساله یبارم نرفته   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه بچه نداری حتما جدی بگیر و این اخلاق رو از سرش بنداز خواهر من بعد ۹ سال زندگی عاشقانه با همچین آدمی الان یک هفته است اومده قهر ،،،اونم شوهرش انداخته بیرون و کلن رفتارش تغییر کرد و حتی مشکوک ب خیانت و...از من گفتن بود 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ولی واقعن نمیتونی درستش کنی من خیلیارو دیدم بهتره رو خودت کارکنی بیخیال بشی نسبت ب این قضیه وگرنه دا ...

من میشناسمش خیلیی ازاینکه دلم‌بشکنه ناراحت میشه قبلا اگه یکم ناراحت بودم خودش ب اب و‌اتیش میزد اللن اصلا براش مهم‌نیستم انقدر زیاد بودع قهرم

دلم‌میخواد یطوری برخورد کنم انگار اصن برام مهم‌نیست میره مطمئنم بهتر میشه نشه هم‌خداقلش بیاد خونه طلبکارانه برخورد نمیکنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
آخه چه دلیلی داره وقتی ازدواج کردی بازم مثل مجردی همونقدر با دوستات بری و بیای..منم خودمو میزارم جای ...

بیین هرکار کنم بدتر میشه ها ولی اصلا بهتر نمیشه من باید یجورایی جوو وکنترل کنم من دارم با بداخلاقیام بدترش میکنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کی‌خیانت کرد  من حوصله ندارم بابا هرشب هرشب چخبره دوبار ک‌بریم یبارشم‌خب باید بیان خونه مادیگ‌ ...

اره جاریم خیانت کرد ولی برادر شوهرم دل زده شده بود آخه یه دقه تنها نبود اما الان راحته جاریم اسیر کرده خودش به جا با پسرا بگرده با دخترا هم میگرده جاریم گریه میکرد گفتم مقصر خودتی دیگه چرا گریه میکنی میگه اون ک بخشیده پس چرا این کار میکنه گفتم دیگه خبر ندارم ولی تحمل کن شاید درست بشه

من میشناسمش خیلیی ازاینکه دلم‌بشکنه ناراحت میشه قبلا اگه یکم ناراحت بودم خودش ب اب و‌اتیش میزد اللن ...

دیگه عادت کرده به ناراحتیات.. پیش خودش میگه اینکه همیشه غر میزنه و قهره پس ولش کن خودش درست میشه... (البته دور از جونت) 

خودت بهتر از همه میدونی و الان بهش اشاره کردی بیخیال باش و شاد و خوشحال خودش کم کم تمایل پیدا میکنه ...

اصلا قبل ازدواج‌من کور‌و‌کر شده بودم انقدر عاشق بودم به هیچییی هیچییی توجه نکردم 

نمیدونمدچیکار کنمدچجوری باید تمرین کنمک‌غرنزنم

منم مثل تو به شدت رفیق باز بود  همش غر میزدم گریه میکردم.  بعد ها دیگه ولش کردم حتی زنگ نم ...

دقیقا دقیقا این بهترین رفتار برا مرد رفیق بازه چندبار امتحان کردم دقیقا یمدت عالی شده 

ولی من خیلی بدم انگار باید باید غربزنم

بیین هرکار کنم بدتر میشه ها ولی اصلا بهتر نمیشه من باید یجورایی جوو وکنترل کنم من دارم با بداخلاقیام ...

همه رو ننداز تقصیر خودت... اون باید بدونه وقتی ازدواج کرده باید بیشتر وقت و اولویت‌ رو برای همسرش بزاره و بدونه هیچ دوست و رفیقی ارزش اینو نداره که همسرش ناراحت بشه... اگه قرار بود انقد رفیق باز باشه چرا ازدواج کرده

😶😶خودم رفتم پرام موند

باورت میشه برادر شوهرم اصلا انگار نه انگار زنش خیانت کرده تازه میگفت خدارو شکر دیگه زبونش کوتاه تر از کوتاهه نمیتونه چیزی بگه شوهرم یه بار گفت زن من حکم ملکه داره تو خونه برادر شوهرم گفت مال ما انتقال رتبه گرفته ب کنیزی خودشون قش قش میخندیدن من نتونستم