2777
2789

مافیا شدن فقط این قسمت۱۵پدرخوانده کاری ک امیرعلی نبویان کرد اصن بی نظیر بود

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا همین الان داشتم بازی میکردم البته باموبایل. موبایلی خیلی فرق میکنه تا واقعی و توی کافه

بشین قسمت سوم فینال پدرخوانده رو ببین خودش ی دانشگاهه مافیاست

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
من تا همین الان داشتم بازی میکردم البته باموبایل. موبایلی خیلی فرق میکنه تا واقعی و توی کافه بشین ق ...

دیدمش اصلا عاشق ترکیب بهاره افشار و مجید واشقانی و امیر علی نبویان توی یک سایدم بالاخره ب ارزوم رسیدم😂😍

من بازی مافیا رو خیلی خوب بلدم 

هر وقت مافیا میشم معمولا میبرم 

و هر وقت شهروند باشم مافیا ها رو زود پیدا میکنم 

بارها شده حرفه ای بودم و شب اول درس شلیک کردم ب مافیا 

فکت هام برای مافیا چیزایی ک یادمه رو میگم 

معمولا تو روز اول ب کسی تارگت زدی و زیادیییی از خودش دفاع کرد ینی مافیاس 

وقتی کسی زیاد تارگت نزنه معمولا مافیاس 

معمولا ی سوتی میدن تو حرفاشون یا از روی تارگت ها و حرف ها 

فقط باید دقت کزد حرفا رو با دقت گوش بدی

دیدمش اصلا عاشق ترکیب بهاره افشار و مجید واشقانی و امیر علی نبویان توی یک سایدم بالاخره ب ارزوم رسید ...

ولی ب نظرم بهاره ک هییییچ کاری نکرد و شوام نمیشد بازم کاری نمیکرد مجید واشقانی هم بااینکه مافیا میشه عااااالی میشه ایندفعه خیلی شو بود، ولی امیرعلی امان از امیر علی، من امیرعلیو از وقتی تو رادیو هفت بود میشناسم همیشه جذاب و باهوش بود

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

ببین وقتی دروغ میگی اول از همه خودت باید باورش کنی، وقتی مافیا میشی خودتو بذار جای شهروند یه جوری که انگار واقعا شهری داری دنبال مافیا میگردی، این خیلی جواب میده من هر بار مافیا شدم با این راه هیچکس نفهمید تا آخر بازی😂