2777
2789

اکثرا چیزایی ک میخام تو اپ استورع اگ نش نسخع وب تو گوگل

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اشتراک بخری از سیب چه و یا ...

ماندن همیشه خوب نیست، رفتن هم همیشه بد نیست، گاهی رفتن بهتر است، گاهی باید رفت، باید رفت تا بعضی چیزها بماند، اگر نروی هر آنچه ماندنی ست خواهد رفت، اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند، گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غرور، و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند
اکثرا چیزایی ک میخام تو اپ استورع اگ نش نسخع وب تو گوگل

عزیزم شما میدونی قیمت ایفون ۸پلاس چندع؟ خوبه ایفون ۸پلاس یا ۷ پلاس؟ شما داستید؟ راصی بودید؟ .من نیخوام بخرم اما نمیدوتم چ ایفونی بخزم ‌.‌ایفون زیرمدل ۹ میتونم فقططط

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
باید ۳۰۰،۴۰۰اشتراک بخرم

وقتی گوشی ۳۰میلیون به بالا میخری ۴۰۰ چیزیه!

مثلا من وقتی ۱۴ دارم با قیمت ۱۳۰ تومان ۴۰۰ چیزی نیس

ماندن همیشه خوب نیست، رفتن هم همیشه بد نیست، گاهی رفتن بهتر است، گاهی باید رفت، باید رفت تا بعضی چیزها بماند، اگر نروی هر آنچه ماندنی ست خواهد رفت، اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند، گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غرور، و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند