رفقا فک بالاییم وسطش یکم ابسه بود خیلی درد میکرد اذیت میشدم به شوهرم گفتم اونم طبق معمول منو برد درمانگاه نزدیک خونه (بخدا من راضی به مردن هستم ولی راضی نیستم پامو بزارم اونجا )با نارضایتی کامل برد یه دکتر بی سواد گذاشته بودن اونجا که حتی اینو دیگه کسانی که اونجا کارمیکردن تایید کرد ناراضی بودن یه مرد ویزیت میکرد امد چندتا حرف جانان به شوهرم زد گفت قطعی دکتر بود زن باردارو اوردی پیش این امد گفت دکتر خوب نیس باردار یه وقت چیزیش میشه میبردی متخصص که شوهرم گوش نداد چند تا امپول تو سرم واسم زدن الان به جای اینکه خوب بشم نصف فکم ورم کرده دوتا دیگه ابسه در اوردم یکیش کنار زبان کوچیکم کنارهای زبان کوچیکم هم سفید شده عین برف
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو متخصص زنان یا دندونپزشک عفونت تو بارداری خطرناکه
شوهرم به حق امام زمان بمیره من راحت شم نمیبره باور میکنی من تا حالا متخصص زنان نبرده همش مامانم منو یواشکی میبرد ولی الان که باردارم اصلا نرفتم با حالی که چند بار خون ریزی داشتم بازم نبرد گفت اونا همش بهونه هست همش میرم بهداشت دندان پزشکی هم یه بار گفتم برم دندون خراب دارم گفت دندونت خونه بابات خراب شده اون ببر که یه کینه بزرگ تو دلم شده