2777
2789

سلام بچها شبتون بخیر 

یکی از آشناهامون صبح تنهایی رفته کوهنوردی تاالن خبری ازش نشده کل فامیل و هلال احمر الن تو کوه ها دارن دنبالش میگردن میشه انرژی مثبت بفرستین پیدا شه گناه داره جوونه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/
خوزستان

اها خو انشالله برمیگرده اونجاها فکر نکنم زیاد خطرناک باشه اما بعضی کوهاش خطرناکه انشالله صحیح و سالم برمیگرده 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
کوه نوردی! تتهایی؟؟ مگ میشه مگ داریم! کدوم کوه رفته 

والا چی بگم همه هم تو شوکیم ک چرا این کارو کرده البته خودش کوهنورد بوده ولی نباید این کارو میکرد وتنهایی میرف😒

والا چی بگم همه هم تو شوکیم ک چرا این کارو کرده البته خودش کوهنورد بوده ولی نباید این کارو میکرد وتن ...

هیچ حرص نخورین رفته جایی پلاسه چند روز دیگم پیداش میشه

میگ پیدا شدم..والا مگ میشه اوم کوه نورد باشه و ندونه تنهایی نباید بره

شااایدم فکر من خیلییی منحرفه بهرحال امیدوارم هرکجا هست حالشون خوب باشه و برگردن پیش زن و بچشون