2777
2789
عنوان

شما چطور آرایشگاهی رو میپسندین

145 بازدید | 11 پست

شما دوست دارید وقتی میرید آرایشگاه همه خدماتو همونجا داشته باشه یا نه هر آرایشگاهی برای یه لاین تخصصی باشه؟مثلا فقط کار رنگ انجام بده یا فقط ناخن انجام بده؟ کدومش بهتره؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
تخصصی دوست دارم
7
33%
همه ی خدمات رو ارائه بده
14
66%

تخصصی قطعا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

فقط هی نگه وایسا ازت عکس بگیرم!یه بار بپرسه اگه اوکی نبود با این مسئله کنه نشه!

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا آرایشگاه رو دوست ندارم 😂 در واقع به خود کفایی رسیدم

موهامو که مامانم کوتاه میکنه 

تا موهام سفید نشه هم رنگ نمیزارم

صورت و ابرو هامم که خودم تمیز میکنم

تو آرایش کردن هم حرفه ای شدم

از کاشت هم خوشم نمیاد، فقط لاک میزنم

من کلا آرایشگاه رو دوست ندارم 😂 در واقع به خود کفایی رسیدم موهامو که مامانم کوتاه میکنه  تا ...

سلام من.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

من سالن هایی که همه لاین ها رو دارن ترجیح میدم 

البته نه این که کبری خانوم هم رنگ بزاره هم کوتاه کنه هم کراتین کنه هم پاکسازی 

سالن هایی که با افراد مختلف قرار داد میبندن و لاین هاشون رو اجاره میدن بیشتر میپسندم...یه روز صبح تا غروب میری همه کاراتو انجام میدی و تمام