2777
2789
عنوان

هرچی میگم شوهرم میگه همینه ک هست

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 41 پست
نمیدونم کدوم لاینوبرم یادبگیرم بهتره هیچکس ندارم ازش مشورت بگیرم نمیدومم برام میکاپ شینیون میکرویاچی

من خودم گریمورم

پول فقط توناخن هستش محرم ورمضان واینا نداره میان ترمیم

ولی واسه ماها فقط عروسی وجشن که روزای خاص داره

برو ناخن حتما

یا تاتوخیلی مشتری داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باهاش حرف زدم ازوناس ک فک میکنه روانیاومریضامیرن روانشناس تامیگم میگ من مریض نیستم مشکلی ندارم

بگو برا روانی بودنت نمی ریم مشاوره، برای حل مشکلات زندگی و بالا بردن کیفیت زندگی می ریم

چند سالته؟؟ من یکی از خاهرآم شوهرش معتاده و شاید جز خرج عملش چیزی در نمیاره اون سر زندگیش مونده و آرایشگاه زده دوتا بچه داره پسرش دخترش ازدواج کردن. سعی کن امیدوار باشی. تو شهر کوچیکی هستی یا ....؟؟؟

خیلی باهاش حرف زدم ازوناس ک فک میکنه روانیاومریضامیرن روانشناس تامیگم میگ من مریض نیستم مشکلی ندارم

از یه بزرگتر کمک بگیر توی خانواده خودش مثل پدر یا برادر

خودتم لج نکن مهربون باش یه بار ک روی مود بود بشین منطقی صحبت کن بگو اینجوری ک زندگی پیش نمیره ب خاطر بچه حدااقل ازش بخواه ک منطقی باشع

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

عزیزم چند ساله ازدواج کردین؟ از اولم شغل و درآمد نداشت؟ پس چجوری می گذرونید؟ 

۶سالع قبلاباداداشاشرکارگاه داشتن الان جداشدن اونازندگیشون بهتره این اینجوریع

یعنی چی کار نمیکنه مگه میشه مرد سر کار نره  بهش بگو تو وظیفه به نحو احسن‌خانوادتو ساپورت کنی&n ...

خیلی گفتم بازبون گرفتن باجنگ ودعواخودشومیزنه ب نفهمی اخرشم کلی فخش وکتک میخورم

۶سالع قبلاباداداشاشرکارگاه داشتن الان جداشدن اونازندگیشون بهتره این اینجوریع

ای بابا، احتمالا شوهرتم ضربه روحی خورده ازینکه کار قبلیش منهل شده، بهش روحیه بده و بگو حتما مصلحت و خیری درش بوده که اون کار نشه، سخته ولی ان شاءالله خدا کمکتون کنه، این روزا بگذره و همه چیز درست بشه. 

همسر منم با اینکه خودش کارفرمای 10 نفر دیگه هم بود، ورشکسته شد، ولی کوتاه نیومد و تسلیم نشد

ن عزیز دلم تو ک گناهی نداری  این واس نفهمی بعضی مردا هستن ک وقتی میبینن خانومشون نمیتونن طلاق ...

میکاپ یادگرفت؟اون اول ک میگی توهمون سالنم کارکرداخه من فک میکنم همه سالنامیکاپ کاردارن نیرونمیگیرن

میکاپ یادگرفت؟اون اول ک میگی توهمون سالنم کارکرداخه من فک میکنم همه سالنامیکاپ کاردارن نیرونمیگیرن

اولش فیبروز کار کرد

ن جانم اتفاقا سالن ها از خداسونم هست اگ کارت خوب باشه التماس میکنن حتی ولی باز تو رفتنی ک میخای یاد بگیری باهاشون صحبت کن 

بعد خالم بعد فیبروز کراتین هم یاد گرف انجام میده بعدا میخاد شینیون هم بره