2777
2789
عنوان

هرچی میگم شوهرم میگه همینه ک هست

683 بازدید | 41 پست

تروخدابیاین نمیدونم چیکارکنم شوهرم یه مردبیخیالع اصلاکارنمیکنه توخونه هیچی برای خوردن نیست ماشین ندارع مستاجریم هرچیم میگم چون میدونع کسیوندارم پشتم باشع بتونم برم وهمینطوربخاطربچم نمیرم میگه من همینم ک هستم ناراحتی برونگین طلاق نمیتونم طلاق بگیرم باباندارم مامانم خودش کارمیکنه شب وروز . فک کردم برم ارایشگری یادبگیرم میترسم توسالناکارپیدانکنم چون خودم ندارم سالن بزنم تروخدابگین چیکارکنم خیلی حرص مبخورم ضعیف وغمگین شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیز دلم تو ک گناهی نداری 

این واس نفهمی بعضی مردا هستن ک وقتی میبینن خانومشون نمیتونن طلاق بگیرن و مجبورن ب زندگی ادامه بدن حار میشن

اصلا نترس 

خاله منم آرایشگری یاد گرفت بعد اولا همونجایی ک یاد گرفته بود صداش میکردن ، مثلا مشتری میمود میگفتن خانوم فلانی بیا کار ایشونو شما انجا بده 

خاله منم از صفر شروع کرد بعد فک کنم یکی دو ماهه کلی پول در آورد الان خودش سالن اجازه کرده کارشو انجام میده 

تازه کارکن هم داره

چقد فکر خوبی کردی اگه علاقه به ناخن کاشتن داری به نظرم برو یاد بگیردرامدشم خیلی خوبه این روزا کم کم سعی کن درامد داشته باشی که بتونی با دست پر زندگی کنی بعد ببین میاد مثل چی منتتم میشکه نزار بفهمه ضعیفی مردا اگ بفهمن یه زن ضعیفه هربلای دلشون میخان سرت میارن

آدما رو خسته نکنید از خوب بودن، از مورد اعتماد بودن، از ساده بودن؛ این‌روزا تنها چیزی که پیدا نمیشه، آدمیه که کنارتون بمونه، بدون اینکه به منفعتِ خودش فکر کنه. آدما رو از آدم بودن خسته نکنید💔😔