۲،۳ روزه صورتم جوش زده رو گونمم زده ۵،۶ تا اعصابمو خورد کرده اصلا سابقه نداشته گونم جوش بزنه همیشه اگر بود یکی دوتا بود اونم پیشونی بعد ۱۰ روز پیشم برا اولین بار صورتمو با تیغ اصلاح کردم ممکنه بخاطر اون باشه😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره تیغ برای بعضی هاممکنه حساسیت داشته باشه جوش بزنید
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
اگه تونستی از عطاری پودر سِدر بگیر با ماست قاطی کن بزار رو صورتت بمونه خشک بشه ، خیلی عالیه
هرچی بیشتر بهشون توجه کنی بیشتر میرن رو مخت
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️