2777
2789
عنوان

بچابیاین بطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رفتارت داری اونو میندازی توی راهی ک دوست نداری و باعث میشی ازت دور و دورتر بشه. 

اخه ی بار دیدم اول اسم یه دختررو استوری کرد😭😭فک کرد من نمیدونم نمیفهمم فهمیدم اما کلی قسم خورد ک باهاش درارتباط نیس و‌از این حرفا همینجوری گذاشته

اخه ی بار دیدم اول اسم یه دختررو استوری کرد😭😭فک کرد من نمیدونم نمیفهمم فهمیدم اما کلی قسم خورد ک ب ...

ی چیزی بهت میگم خواهرانه ازم بپذیر ی وقتایی خودتو ب خریت بزن ب نفهمی ب اینکه هیچی نمیدونی. ولی مدام باهاش خوب باش. هیچکس غیر از شوهر فعلیت نمیتونه خوشبختت کنه. اونم تغییر میکنه رفتارش بهش مهلت بده

ی چیزی بهت میگم خواهرانه ازم بپذیر ی وقتایی خودتو ب خریت بزن ب نفهمی ب اینکه هیچی نمیدونی. ولی مدام ...

الان نمیدونم چیکارمیکنه

چن باری چک‌کردم گوشیشو😔

پیاما 

زنگا

برنامه ها 

اما خبری نیود😓

خیلی خوشحال شدمااا

اما باز افکار اومدنننن دازن دیوونم میکنن

بهاطر افکارم چ کارایی ک نخواستم بکنم 

همش تقصیر افکارمه فمرای ناجوری میکنه

متوجه نشدم حرفاتونو

ببین الان اون ک توی بغلت نیست یا گوشی تو دستش نیست. نمیدونه الان ب کی پیام میدی نی نی سایت یا ی دوست قدیمی. اون بدگمان نیست تو هم این گمان و نیت بد رو از خودت دور کن. فکر کن اگر اون جای تو بود چی میشد؟

ببین الان اون ک توی بغلت نیست یا گوشی تو دستش نیست. نمیدونه الان ب کی پیام میدی نی نی سایت یا ی دوست ...

اتقد سعی میکنمممممم

مغزو اعصاب رفتم باز بهترم امل خب دیوونه میشم ب گذشته فک میکنم یادم میاد

نه اصلا نداریم خداروشکر

کاش داشتید وقتی ترک میکنن درد زیادی میکشن. ببین تو هم مجبوری رفتارتو ترک کنی چون من دیدم ی زن و شوهر با داشتن ۷ پسر و ۵ دختر و کلی نوه نتیجه تهش جدا شدن. دقیقا بخاطر بدگمانی زنه