یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه ی بار دیدم اول اسم یه دختررو استوری کرد😭😭فک کرد من نمیدونم نمیفهمم فهمیدم اما کلی قسم خورد ک ب ...
ی چیزی بهت میگم خواهرانه ازم بپذیر ی وقتایی خودتو ب خریت بزن ب نفهمی ب اینکه هیچی نمیدونی. ولی مدام باهاش خوب باش. هیچکس غیر از شوهر فعلیت نمیتونه خوشبختت کنه. اونم تغییر میکنه رفتارش بهش مهلت بده
ببین الان اون ک توی بغلت نیست یا گوشی تو دستش نیست. نمیدونه الان ب کی پیام میدی نی نی سایت یا ی دوست قدیمی. اون بدگمان نیست تو هم این گمان و نیت بد رو از خودت دور کن. فکر کن اگر اون جای تو بود چی میشد؟
کاش داشتید وقتی ترک میکنن درد زیادی میکشن. ببین تو هم مجبوری رفتارتو ترک کنی چون من دیدم ی زن و شوهر با داشتن ۷ پسر و ۵ دختر و کلی نوه نتیجه تهش جدا شدن. دقیقا بخاطر بدگمانی زنه