2777
2789
عنوان

ناظممون خیلی وحشیههههه!

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
حالا یه چند تا مامان بزرگ میان نصیحت میکنن و میگن اینجا پر از بچه شده امان از سن بالا و پیری 

خب راست میگن دیگه ، همونطور که اگه من الان برم تو گروه مدرسه ای ها بهم میگن اینجا چیکار میکنی 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما الان وقت خوابته شب بخیر 

اولا که من استارتر نیستم دوما این که میتونید پست نذارید تو این تاپیک ها تاپیک خیانت و مادر شوهر مناسب سنتونه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
به شما آسیبی رسونده؟ 

بله می دونی کلاس ۷ زیر ۱۴ سال سن داره و کودک محسوب می شه باید با محدودیت از اینترنت و ... استفاده کنه 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
خب راست میگن دیگه ، همونطور که اگه من الان برم تو گروه مدرسه ای ها بهم میگن اینجا چیکار میکنی 

الان اینجا مثلا خانم های باردار هستن؟ والا همه مردن بیشتر 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اولا که من استارتر نیستم دوما این که میتونید پست نذارید تو این تاپیک ها تاپیک خیانت و مادر شوهر مناس ...

یه دختر 18 ساله که سایز پاش 43 و به کسی تکیه نمیکنه بهتره این ساعت خواب باشه 

شب بخیر جوجو

بله می دونی کلاس ۷ زیر ۱۴ سال سن داره و کودک محسوب می شه باید با محدودیت از اینترنت و ... استفاده کن ...

تا زمانی که به کسی آسیب نرسونه این که تو سایت باشه یا نه به ما مربوط نیست 

بله می دونی کلاس ۷ زیر ۱۴ سال سن داره و کودک محسوب می شه باید با محدودیت از اینترنت و ... استفاده کن ...

ببین قصد توهین ندارم باز من و امثال من خوبه الان بچه ۹ ساله گل میکشه

شکایت و این چیزا هیچ فایده ای نداره مگر اینکه مدرسه غیرانتفاعی و خوب باشی اون موقع میشه یه کاری کرد ...

اتفاقا کاملا برعکسه مدرسه غیره انتفاعی مخصوصا اگر تمام پول رو هم گرفته باشه هیچ کس مسولیت رو قبول نمی کنه

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻