2777
2789

پیشنهاد من اینه  اگه واسه زیبایی میخوای عمل کنی انجام نده چون گناهه و دخالت تو کار خدا محسوب میشه.ما در برابر بدنمون مسئول هستیم.

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اول تحقیق کن بعد همچنین مطلبی رو بگو  من تحقیق کردم  اصلا گناه نیست ..

این آیه از قرآن در سوره یس هست که خداوند میگه دست و پا و اعضای بدن در روز قیامت از صاحب خود شکایت میکنن.

و اینکه وقتی بخاطر زیبایی صرف دست به عمل زیبایی زده میشه به این معنیه که ما این اجزای بدن رو اونطور که او خواسته و آفریده قبول نداریم و تغییرش میدیم که این کار اصلا صحیح نیس.

عزیزم من تمام سعیم همیشه اینکه بدون آگاهی حرف نزنم.پس بهتره شما برای کسب اطلاعات درست تلاش کنی.

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا

این آیه از قرآن در سوره یس هست که خداوند میگه دست و پا و اعضای بدن در روز قیامت از صاحب خود شکایت می ...

📚 عمل زیبایی

✴️ سؤال: آیا انجام #عمل_زیبایی برای زنان مجاز است؟

✳️ جواب: اگر موجب #ضرر_قابل_توجه نباشد، فى نفسه اشکال ندارد‎؛ ولی توجه داشته باشيد #عمل_جراحى زيبايى، درمان بيمارى محسوب نمى‏شود و در ضمن آن، نگاه و لمسِ پزشک نامحرم جايز نيست، مگر در مواردى ـ مانند سوختگی و حوادث دیگر ـ که برای معالجه باشد و استفاده از #پزشک نامحرم ضرورت داشته باشد.

#احکام_نگاه #احکام_پزشکي #عمل_جراحي_زيبايي
🆔 @leader_ahkam مرجع تقلید :رهبر

این آیه از قرآن در سوره یس هست که خداوند میگه دست و پا و اعضای بدن در روز قیامت از صاحب خود شکایت می ...

برای هرچیز ما به مجتهد خودمون رجوع میکنیم و از نظر خیلی از مجتهدا اصلا منعی نداره اگه گناه بود تو رساله ها منع میشد