2777
2789
عنوان

بغض داره خفم میکنه یکی بیاد بگه چیکا کنم😭🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 81 پست
میخاستم راهنمایی کنم و دلداریت بدم  ولی وقتی گفتی پول دادم به دعا نویس ازت نا امید شدم  ...

خدا کنه هیچوقت تو بیچارگیو چ کنم چ کنم نیوفتی ک ب هر اسمونی چنگ بزنی

من از خوشیم نرفتم سراغ دعانویس 

اصن اعتقاد نداشتم کسیم میگف میخندیدم 

ولی وقتی این جریان پیش اومد ب هر چیزی چنگ زدم ک بتونم برش گردونم تا جبران کنم اشتباهاتمو

اشتباهمم این بود ک گفته بود حق نداری با دوستت و دوسپسرش بری بیرون ولی من چون رفیق بیس سالم بهم رو زده بود ک میخاس تنها نباشه چون قرار اولش بود باهاش رفتم وقتی فهمید گف برو خوش بگذره😭💔

عزیزم من به دعا اعتقاد ندارم ولی خیلی وقتا به خیلی چیزا رسیدم از طریق نوشتن به خدا نامه مینویسم مثلا ...

اره واقعا از خدا همینو خاستم

بارها ب خدا گفتم خداجونم یا مهرشو از دلمم ببر یا بهم برش گردون جبران کنم

ولی ته دلم میخاد مهرش همیشه ب دلم باشه و برکرده ک بهش ثابت کنم پشیمونمو از قبل بهتر شم براش😭💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا از خدا همینو خاستم بارها ب خدا گفتم خداجونم یا مهرشو از دلمم ببر یا بهم برش گردون جبران ک ...

الهی هر چی به صلاحت هست برات اتفاق بیفتد انشالله به زودی دلت شاد و لبت خندان بشه

عزیزم خب این چکاری بود کردی کاش باهاش رابطه برقرار نمیکردی رابطتت در چه حدی بود؟  خیلی ببخشید ...

چ فرقی میکنه رابطم چجوری بوده

چ اشکالی داره رابطه با کسی ک دوسش داری

س..ک..س مکمل عشقه

من راضی بودم و ب خاست خودم رابطه داشتم اصلا زوری در کار نبود تهدید ترک شدن نبود 😭💔

چ فرقی میکنه رابطم چجوری بوده چ اشکالی داره رابطه با کسی ک دوسش داری س..ک..س مکمل عشقه من راضی بو ...

کاش رابطه برقرار نمیکردی

ربطی ب این چیزا نداره ولی ی دختر درهرشرایط و صورتی خودشو باید حفظ کنه تا زمانی ک متاهل نشده نباید خودشو از احاظ جنسی در اختیار یکی دیگه بذاره

مم اصلا نمیخام فتوا بدم یا کاری ب دین و ایمون ندارم ک گناهه و فلان

ولی از، نظر طرز فکر خودم نباید رابطه برقرار میکردیحالا چه سطحی چه کامل 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
گفتم تو ریپلای یکی از بچها با دوستمو دوسپسرش رفتم سر قرار قبلا بهش گفته بودم گف حق نداری بری خودشو ...

ای بابا حال اتفاق خاصی هم نیفتاده داره خودشو لوس می‌کنه 

how far we could go