سلام داداش من کرج زندگی میکنه واسه طعتیلات هید اومده خونه مامانم حالا آبجیمم شوهرش واسه کار رفته باکو اونم با بچه هاش خونه مامانمه ک تنها نباشه اخه مامانمم چون تنهاست بابا ندارم حالا داداشم از وقتی اومده همش خواهرمو مسخره میکنه آبجیم سه بار زایمان کرده سنش کمه23سالشه ولی زود ازدواج کرده حالا چون زایمانش سزلرینم بوده و آخرین بچش 5ماهه ب دنیا اومده شکم و پهلوهاش نرفته و چاقه خیلی باسنم نداره پهلوهاش کلا محوش کردن الاهی فداش بشم موهاشم خیلی کم پشته کف سرش دیده میشه حالا داداشم همش بهش میگه این چ مدلیه بیچاره شوهرت دل خواهرم واقعا شکست بمیرم براش زن داداش و آبجیم داشتن میرقصیدن یهو داداشم ب مامانم گفت توروخدا اینو نگاه اونو نگاه منضورش این بود زن خودش خوش هیکله آبجیم بد آبجیمم دید ناراحت شد حالا زن خودشم خوش هیکلم نیست لاغر مردنی خوب فقط ی بچه داره چاق نیست همش داداشم میگه جلو ما زنمو نگا چقدر خوشگل خوش هیکل خیلی ببخشید میگه باسنشو نگا چه بزرگه انگار ب ما چ زنشم همش کیف میکنه فقط اینم نیست داداشم از همه چی ایراد میگیره مثلا مامانم قرمه سبزی پخته بود با لوبیا چشم بلبلی میگه این چیه ریختی تو این آقا میگه ما همش سرخ کردنی میخوریم کوفته درس کردیم نخورد مامانم امسال پولش نرسید آجیل بخره ناراحت شده ک امسال آجیل جلومون نزاشتی اخه کسی نیست بگه مادرا تنهایی خرج خودشو در میاره از کجا بیاره خیلی پسر خوبی هستی ی کیلو میخریدی میاوردی بخدا از اون شهر اومده ی جعبه شیرینی نیاورده فقط 500تمن عیدی مامانم داد اونم مامانم نزدیک3میلیون واسه خودش و دخترشو زنش لباس و شیربتی و لوازم ارایش عطر خوراکی عیدی داد
گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
حالا دیگه فردا از شرش راحت میشین خدانخواد همچین بچه ای رو برای ادم
کجا تازه یک هفتس اومدن فکر کنم تا 25 اینا بمونن
گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔