2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوستم یه سال پشت کنکور بود و با سهمیه المپیاد فیزیک. 

علوم کامپیوتر امیر کبیر قبول شد 😐😐😐😐ولی افتخار میکنم بهش

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
الان اونایی که گفتن آسون درصد هاتونو دوست دارم ببینم😂🙌🏻💔

زیست و فیزیک و زمین آسون بود

شیمی متوسط رو به بالا

ریاضی خیلی سخت

به خاطر همین میشه گفت متوسط نه آسون

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
اونایی ک گفتن آسون ومتوسط بنظرتون اگر از دهم خوب حسابی خونده باشه و کنکور دی داد میتونه دو با تک رقم ...

بله میشه با ساعت مطالعه بالای 10 ساعت و روزانه حداقل 300 تست زدن

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
زیست و فیزیک و زمین آسون بود شیمی متوسط رو به بالا ریاضی خیلی سخت به خاطر همین میشه گفت متوسط نه ...

آسون نبودن،نکته خیلی داشتن سوالاتش

خیلی ها از کنکور اومدن گفتن خیلی خوب بود ولی درصد ها که اومد پایین بود چون سوالات تله تستی داشتند

این نظر منه

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
آسون نبودن،نکته خیلی داشتن سوالاتش خیلی ها از کنکور اومدن گفتن خیلی خوب بود ولی درصد ها که اومد پای ...

دقیقاا 

سوالات به نظر آسون میرسید اما تله داشتن و باید نکته ها رو بلد میبودی تا  از پس تست ها بر میومدی👍🏻🙂و اره خیلی ها بعد از کنکور گفتن که خیلی آسون بوده و اینا ولی خب درصداشون چیز دیگه ای میگفت🙃

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

آسون نبودن،نکته خیلی داشتن سوالاتش خیلی ها از کنکور اومدن گفتن خیلی خوب بود ولی درصد ها که اومد پای ...

نظر شما کاملا قابل احترامه ولی خب درصدای خودمو دیدم اینطور گفتم

من چون دوازدهمم دی برای حالت آزمایشی داشت

فیزیک و زیست هر کدوم 40 درصد زدم

شیمی هم حدودا 30 درصد

زیست خیلی نکته داشت مخصوصا تو شکل ها

نظر شما کاملا قابل احترامه ولی خب درصدای خودمو دیدم اینطور گفتم من چون دوازدهمم دی برای حالت آزمایش ...

اها من کنکوری نیستم ۲۹ سالمه ولی از نظرات خواهرم و بقیه این رو گفتم💐

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️