2777
2789

باهاش خوب رفتار میکنید یا بهش اهمیت نمیدید؟

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛

عاشقش باشم روراست 

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

م....رینم بهش

ببخشید

من حتی ازدواجمم با کسی بود که خودم اول عاشقش شدم

کسیو که خودش میچسبه به دختر قبول ندارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واقعا عشق یکطرفه بد تر ازمرگه! میگی گاهی تو حسی نداری!طرف خودشو برات می‌کشه 

دقیقا من ولی یکی عاشقم شده بود انقد خوب باهاش رفتار کردم منطقی کلا این عشق و از سرش انداختم نه با بی محلی

لعنتی چیکار میکنی انقدر میترکی😐

نمیدونم 🥺🤦🏼‍♀️

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻

برای حذف تاپیک به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید            https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

برای حذف تاپیک به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید &nbs ...

نمیتونم لینک بذارم متاسفانه

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛