2777
2789
عنوان

بیاین می‌خوام درد دل کنم

250 بازدید | 21 پست

شوهرم اصلا تو خونه حرف نمیزنه همش سایلنته اگر من حرف نزنم انگار باهم قهریم من خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره ولی دیگه خسته شدم اصلا اهل ابراز علاقه نیست  حتی وقتی رابطه داریم هم حتی منو یه بوس نمیکنه سرد شدم کم آوردم آنقدر دلم پره نمی‌دونم چی بنویسم نمی‌دونم متوجه منظورم شدید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی.میشه تاپیک اخر منم سر بزنید؟

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

متوجه هستم عزیزم

این که نوشته بچه ۱۱ ساله داری حتما سال های زیادیه که ازدواج کردی ، درسته؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اینا رو به جای ما بشین به خودش بگو

روت نمیشه مستقیم بگی بهش پیام بده بگو

به مردا باید مستقیم و خیلی رک بگی تا متوجه بشن کجا مشکل دارن خودشون پیدا نمیکنن

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

بابا بشین باهاش حرف بزن...عزیزم خودت به حرف بکشش

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین