2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم

129 بازدید | 21 پست

سلام.من داداشم متولد ۶۹  هست و کارمنده یه دختر داریم فامیل دور هست متولد ۸۰ هست نجابت و اصالت خانوادگی و نجابت خودش حرف نداره رفت و آمد داریم میشناسیمشون یک جلسه باهاشون رفتیم بیرون تا دختر و پسر با همدیگه حرفاشون رو بزنن و پدر هر دو طرف اول ماجرا گفته که همه چی بستگی داره به نظر دختر و پسر و اگه نظرشون منفی بود از همدیگه نرنجیم.بعد جلسه ی اول داداشم بهم گفت دختره اصلا اجتماعی نیست و حتی نمیتونه چند کلمه رو درست و حسابی ادا کنه کاملا منزوی و گوشه گیره و دختره گفته که تنهایی رو دوس دارم و زیاد اهل جمع و معاشرت نیستم دفعه ی اول که دعوت کرده بودیم افطار خواهرش سفره پهن کرد سفره جمع کرد قاطی جمع شد ولی این دختر اصلا همینجوری نشسته بود روی مبل.به نظرتون این موردی هست که بعدا حل بشه یا نه؟

حل نمیشه ب مشکلم میخورن اگه داداشت گفته اینجوریه

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل نیست درون گراست. این آدما سختن دیگه عین من..بهتره اگه داداشت درک نمیکنه یه درون گرا رو دنبال موردای دیگه ای باشه که روحیاتش به داداشت بخوره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
درسته.داداشم هم همینو میگه. میگه  دورنگرا و منزوی هست

پس به دلش ننشسته کلا بیخیال شید 

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻

حل نمیشه که هیچ تازه کلی اختلافم می افته،شخصیتش درونگراست نمیشه تغییرش داد،منم تنهایی رو دوست دارم اما دائم مجبورم با خانواده پرجمعیت همسرم معاشرت کنم هم کلی اذیت میشم و همیشه هم سر این موضوع دعوا داریم گاهی هم بفکر طلاقم 

مشکل نیست درون گراست. این آدما سختن دیگه عین من..بهتره اگه داداشت درک نمیکنه یه درون گرا رو دنبال مو ...

آفرین درست گفتین درون گراست زیاد با آدمای دوروبرش جور نیست

خوب داداشت از این اخلاق خوشش نمیاد دیگه ادامه ندن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه