2777
2789
عنوان

مرده

278 بازدید | 9 پست

بچه ا دعا که بالای سر آدم میخونن که سر گردون نباشه تو این دنیا و اون دنیا چیه؟ چه دعایی هست که بخونی طرف راحت جون میذاره

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

دعای بالای سر قبر موقع دفن میگی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاسین ،زیارت عاشورا ،مزمل،فاتحه کبیره ،سوره قدر،کلاقرآن خوندن خوبه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
دعای بالای سر قبر موقع دفن میگی

نه عزیزم عمه ام دو روزه داره میمیره اما هنوز جون نداده 

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

فقط حقي نباید بر گردنش باشهوگرنه هرچی بخونی بالاخره عذاب رو می کشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
نه عزیزم عمه ام دو روزه داره میمیره اما هنوز جون نداده 

چند سالش 

سوره الرحمن بخون تا خودشم بشنوه ...ملک . یس 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
فقط حقي نباید بر گردنش باشهوگرنه هرچی بخونی بالاخره عذاب رو می کشه 

اونی که مثلا زندگی کسی بهم ریخت و ظلم کرد اگه طرف نبخشه . به سختی جون میده؟

اونی که مثلا زندگی کسی بهم ریخت و ظلم کرد اگه طرف نبخشه . به سختی جون میده؟

آره

ولی سخت جون دادن می تونه به خاطر وابستگی به این دنیا هم باشه 

یا طرف ممکنه وابسته بچه هاش یا کسی باشه، یا ممکنه وابسته به چیزی باشه

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!