2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران مثه آمریکا شده 😂

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

عاشق دروغ سیزده  هستم😊😊

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

ما دیگه نسبت ب همه راست و دروغا سِر شدیم چیزی رو ما تاثیر نداره🫠

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

پسر خاله ی بابام فردا تو سیزده بدر قراره بوسم کنه .😂😂😂

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

بدم میاد از این کار

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه