2777
2789

اجی تو رو خدا منم دعا کن ... دعا کن که کدورتا منو شوهرم رفع بشه دلش بهم گرم بشه بیاد سراغ زندگیش  تحت تاثیر حرفا اینو اون قرار نگیره 

دعا کن منم عروسیم بیامم پابوسش . تورو خدا ازش بخواه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم شکسته😭😭😭برام دعاکن لطفا زهرا

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا.

آقا جانم منم غریبم و تنها. دزد زده به خونمون. تو را به خدیجه کبری قسمتون میدم شفاعت کنید گمشده ها پیدا بشن.

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

ایشالا حاجت روا شی عزیزم و خدا عزیزاتو سالم صحیح برات نگه داره بزام دعا کن این ماه نتیجه ببینم و مامان بشم 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم