2777
2789
عنوان

مثل چی گیر کردم میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
یه مرحله از عاشق شدن همین مهر به دل افتادن بعدم مردا وقتی عاشق باشن انقد رفتارشون با عشقشون خوبه که ...

راست میگی🥺🥰

فقط واقعا تا اخرش همین جوری میمونن؟

Trust in God ,Only

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی🥺🥰 فقط واقعا تا اخرش همین جوری میمونن؟

ببین واست پدر و مادر خودمو مثال میزنم 

وقتی باهم ازدواح کردن مامانم عاشق بابام نبوده ولی بابام خیلی مامانمو دوست داشته پای همه چیز مامانم وایستاده 

ولی الان بعد 27 سال زندگی بیا ببین چجوری همو دوست دارن هردوشون عاشق هم شدن

و این که نمیخوام بیش از حد بیارمش رو کله ام🙁 چه رفتار هایی کنم که پررو نشه😅

والا اینو دیگه باید مطالعه داشته باشی توی نت توی مطلب سایت ها فقط اینکه ممکنه اوایل با هم درگیریایی داشته باشین ولی بعد از به مدت زندگیتون روی روال میفته و اخلاقیات هم دستتون میاد پس با کوچکترین بحث و جدلی فکر نکن اشتباه انتخاب کردی از اول با شوهر و خانواده شوهرت جوری تا کن که بتونی تا اخرش همونطور باشی باید کاملا سنجیده رفتار کنی 

یه مرحله از عاشق شدن همین مهر به دل افتادن بعدم مردا وقتی عاشق باشن انقد رفتارشون با عشقشون خوبه که ...

اون روز که حرف از اذیت شدن و فلان شد یه جورایی..

بعد گفت مگه من مریضم یکیو با زحمت و تلاش و فلان بگیرم و بعدشم با زحمت زندگی بسازم بعد بیام با قصد اذیتش کنم؟

Trust in God ,Only
والا اینو دیگه باید مطالعه داشته باشی توی نت توی مطلب سایت ها فقط اینکه ممکنه اوایل با هم درگیریایی ...

جدی درگیری 

اره بحث های کوچیک میشه ولی یکی دو بار فعلا..

عادیه پس دلم ازش نشکنه😅

Trust in God ,Only
فقط تروخدا اگه عاشقته یخ و خشک رفتار نکن که زده بشه    

😂🤦‍♀️

یه زمانی میگفت پشیمونه که کلا ابراز علاقه کرده

خوب من چه کنم خانوادم مخالفت کرده بودن منم اهل دوستی نیستم مستقیم گفتم جواب خانواده ام نه هست

فوق العاده مغروره ولی برای من نه..

ولی الان که کم مونده دیگه بهم برسه اون حرفا رو نمیگه😅

Trust in God ,Only
منم همینطور بودم سنتی ازدواج کردم من ۲ هفته هیچی نمیخوردم فقط هم گریه میکردم خانواده م هم همشون میگف ...

هر خواستگاری مطرح میشد اونقدر حالم بد میشد از فشار خونریزی میکردم همش حالت تهوع و ..

این مورد خیلی اروم تر از بقیه خواستگارام هستم ولی بازم ته دلم یه جوریه

Trust in God ,Only