2777
2789

سلام .من نظام قدیم هستم سال 97 مدرک پیش دانشگاهی ام رو گرفتم سال اول کنکور ندادم سال دوم کنکور دادم اما چون نخونده بودم رتبه بدی آوردم خلاصه که مشکلاتی تو زندگیم بود که منو از درس دور کرد.

حالا میخوام تیر ماه کنکور بدم .دی ماه رو چکی دادم چون کتاب نداشتم که بخونم و شرایط خرید کتابم نداشتم اما  حالا کتاب درسی و کتاب تست جامع خیلی سبز برای هر چهار درس تخصصی گرفتم.یعنی در کل منبع دارم.ولی وقتم به شدت کم.شرایط گرفتن مشاورم ندارم.و خیلی کند درس میخونم تازه سه روزی میشه شروع کردم و خرداد ماه هم ترمیم معدل دروس تخصصی رو زدم.حالا چه خاکی به سرم بریزم با این وقت کم.چجوری برنامه بریزم که بتونم رتبه خوبی بیارم.بخدا اگه من قبول نشم شرایط زندگیم خیلی سخت تر میشه خیلی زیاد .فقط امیدم به کنکور همین.هدفم فرهنگیان نمیدونم با این وقت کم میتونم 😢

اگه کسی می‌تونه راهنماییم کنه تا زنده ام براش دعای خیر میکنم.🤲🌹🥺 

دانشجو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم فارغ‌التحصیل ام و تازه شروع کردم و تقریبا شرایطمون مشابه هستش. من میخوام مشاور بگیرم چون اون میتونه درست برنامه ریزی کنه و منو برسونه. اگر شما هم دنبال برنامه ای و قصد نداری  مشاور بگیری، میتونیم باهم در ارتباط باشیم و من برنامه خودمو در اختیار تو بزارم( البته مشاورا برنامه هارو طبق اون شخص میدن) ولی بنظرم شرایط منو تو یکی هست

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

منم تازه شروع کردم ولی نظام قدیم نیستم

ترمیم معدل دارم

تیرم که کنکوره🥲

بنظرم قشنگ وقت بزار برای ترمیم معدل که معدلتو بکشی بالا

تا کنکور نزدیک صد روز وقته

میتونی دوازدهم رو کامل تموم کنی و یسری از درسای مهم دهم یازدهمم بخونی که یه چیزی بزنی 

مثلا فیزیک دوازدهم رو کامل بخون (واسه ترمیم ک داری میخونیش)و دهم رو کامل 

شیمی دوازدهم و دوفصل اول دهم 

زیستو بنظرم هرجور میتونی بخون برسونیش

ریاضی هم مبحث مثلثات تابع مشتق حد امار درصد خوبی میدن

خلاصه میخوام بگم اگه حذفیات داشته باشی و اراده ات رو جمع کنی میرسونی

ولی ی درصدم نرسوندی فدا سرت تو ترمیمت رو خوب بده معدل خیلی مهم شده 

نهایتش تا سال دیگه مرتب میخونی و راحت بهترین رشته رو میاری 

عزیزم رشتتو نگفتی احتمالا تجربی هستی ولی حواست باشه چارتا نیس پنج تاس زمینم باید بخونی

الان وقت نداری کامل بخونی تو ریاضی و فیریک یه سری فصلای پرتست رو انتخاب کن بخون شیمی هم اگه برات سخته مسائل محلچل و پی هاش رو حذف کن سعی من رو مابقی مسلط شی

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
منم کنکور دارم امسال ، خب عزیزم ساعت مطالعتو زیاد کن ، روزیست بیشتر تمرکز کن برای درسهایی هم که فرام ...

بنظرت میتونم.خودم به زیست خیلی علاقه دارم.خب چون نظام قدیم هستم دروس تغییر کردن خیلی گذشته نزدیک به پنج سال درسم رو تموم کردم.

دانشجو

اتفاقا ترمیم خیلییییی مهمه.

باید معدل ۱۸.۵ به بالا باشه

وگرنه ترازتو میکشه پایین خیلی خیلیی خیلیی مهمه 

و فرصتش یکبار بیشتر نیست

ولی کنکور نهایتش از الان میخونی و اگهههه نشددددد ازدیبهشت کنکور میدی با خیال راحت و با کلی امادگی

عزیزم منم فارغ‌التحصیل ام و تازه شروع کردم و تقریبا شرایطمون مشابه هستش. من میخوام مشاور بگیرم چون ا ...

فدات خیلی ممنون آبجی.خوب من شرایط گرفتن مشاور رو ندارم ماهیانه هفتصد تومن هستش واقعا اگه داشتم خیلی خوب میشد🥺🌹

دانشجو
بنظرت میتونم.خودم به زیست خیلی علاقه دارم.خب چون نظام قدیم هستم دروس تغییر کردن خیلی گذشته نزدیک به ...

اره عزیزم مطمئن باش چرا نتونی خیلیم موفق میشی خب دیگه وقتی علاقه هم باشه  عالیه

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
فدات خیلی ممنون آبجی.خوب من شرایط گرفتن مشاور رو ندارم ماهیانه هفتصد تومن هستش واقعا اگه داشتم خیلی ...

باشه پس عزیزم . چه پیام رسانی داری ؟ روبیکا، تلگرام، ایتا. آیدیتو بده یا میخوای من آیدی مو بدم. ۱۵ فروردین مشاور میگیرم همزمان برنامه هاشو دراختیار توهم میزارم.

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
منم تازه شروع کردم ولی نظام قدیم نیستم ترمیم معدل دارم تیرم که کنکوره🥲 بنظرم قشنگ وقت بزار برای ...

خدا کنه که قبول بشم مگر نه همه مسخره ام میکنن واقعا زندگی سختی در گذشته داشتم فقط میخوام قبول بشم برم ی شهر دیگه واس درس خوندن خسته شدم از این شهر و مردمش

دانشجو
عزیزم رشتتو نگفتی احتمالا تجربی هستی ولی حواست باشه چارتا نیس پنج تاس زمینم باید بخونی الان وقت ندا ...

زمین رو که حتمی میخونم. اره رشته ام تجربیه.

دانشجو