2777
2789
عنوان

دی اف آی بالا dfi

18298 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

میخواستم بابت dfi بالا بگم ک اصلا خودتونو درگیرش نکنین

من ۲تا سقط داشتم و اینسری رفتیم مرکز ناباروری آزمایش کامل اسپرم دادیم ک dfi همسرم ۵۴ بود و رنج نرمال ۳۰

بقیه چیزاش خوب بود البته عالی نبود قابل قبول بود 

رفتم دکتر زنانم اصلا ب صفحه جواب dfi توجهی نکرد وقتی خودم گفتم این بالا هست گفت مهم نیست و سقط ربطی ب اینا نداره تو باید آمپول انوکسپارین بزنی تو بارداری 

بعد رفتیم دگتر اورولوژیست تو مراکزی ک ب دانشجوها هم آموزش میدن دکتر همین گ جواب آزمایش رو دید ب دانشجوهاش گفت مراگز ناباروری همیشه بالا پایین میزنن و خیلی اهمیت ندین ولی واریکوسل براش مهم بود ک معاینه کرد و خداراشکر همسرم مشکلی نداشت

حتی رفتم ی دکترعمومی اونم وقتی آزمایش همسرم دید گفت dfi ثابت شده نیست

من خودم از افرادی ک اطرافم بودن و چندتا سقط داشتن بابت dfi پرسیدم اصلا چیزی نمیدونستم و بعد دوتا سقط بارداری خوبی داشتن 

در نتیجه اصلا ب dfi توجهی نکنین 

حجم و سرعت و مورفو مهمه 

سلام.من شوهرم کل ازمایش وسونو خوبه.بجز دی اف ای

که چندتا دکترای خانوم گفتن مشکل سقطات از همینه.بخاطر همین رفتم پیش دکتر اورولوژی گفت نه این دلیل سقطتت نیست.ولی ویزیت انلاین شدم پیش دکتر دیگه گفت احتمال زیاد مشکل همینه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خداراشکر  من خیلی نمیان نی نی سایت پیامتو الان دیدم شما چ کارهایی کرده بودین ک اوم ...

عزیزمم ما احتمال میدیم ازمایش اول مشکل داشت.چون اول رفتیم مرکز ناباروری ازمایش داد

بعد ازمایش رو پیاده بردیم جای دیگه

شوهرم سونو داد واریکوسل نداشت خدا روشکر

اصلاح سبک کردیم

اسپریژن 

ال ارژنین

ال کارنتین

کیوتن

سلن پلاس بهش داد.

یخ روبیضه

دیگه نمیدونم مشکل داشت ازمایشه

یا اثرداروها بود 

عزیزمم ما احتمال میدیم ازمایش اول مشکل داشت.چون اول رفتیم مرکز ناباروری ازمایش داد بعد ازمایش رو پی ...

منم همش فک میکنم مرکز ناباروری ها آزمایشها رو خیلی کم و زیاد میزنن آخه آزمایش یکسال قبل همسرم در حد عالی بود تعداد و حرکت و ... ولی دی اف آی نداده بود رفتیم اینجا دی اف ای بالا بود و بقیه چیزاشم خیلی کمتر از آزمایش قبلی 

شوهرم واریکوسل گرید 1 داره 

دکتر میگه باید عمل کنه من میگم نه آخه گرید 1 عمل نمیخواد 

فعلا بهش قرص زینک و فولیک اسد و ی شربت تقویتی داده همین

سلام.من شوهرم کل ازمایش وسونو خوبه.بجز دی اف ای که چندتا دکترای خانوم گفتن مشکل سقطات از همینه.بخاط ...

سلام عزیزم منم سقط داشتم ارولوژیست گفت دلیلش دی اف ای بالا بوده ک دی اف ای همسرم ۴۹ بود شما دوباره باردار شدین واسه دی اف ای چه کارایی انجام دادین ؟ 

سلام عزیزم منم سقط داشتم ارولوژیست گفت دلیلش دی اف ای بالا بوده ک دی اف ای همسرم ۴۹ بود شما دوباره ب ...

اول سونو داد که واریکسول نبود

ال کارنتین

ال ارژنین

کیوتن

مهم ترینش اصلاح سبک

یخ درمانی و

دارو خیلی داد