2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق هم چه مسخره بازیایی داره باید یه روزه بری طلاق بگیری بره ردکارش😕چیه هی لفتش میدن

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  

اگ حق طلاق داری ک خب. وگرن اگ خانوم هستی باید دلیل کافی برای دادگاه داشته باشی ک علنا ینی کفش آهنی ! برای آقایون راحته درخواست بدن .. البته توافقی هم خوبه طولی نمیکشه 

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
طلاق هم چه مسخره بازیایی داره باید یه روزه بری طلاق بگیری بره ردکارش😕چیه هی لفتش میدن

مرد بخواد طلاق بده کاری نداره اما واسه زن هفت خان رستمه تازه من درخواست طلاق خلع دادم گفتن یکسال طول میکشه

تاپیکاتو خوندم شخصیتت سسته و هربار به حرف یکی اینور اونور میری چرا نمیچسپی به شوهرو زندگیت دلیل جداییت چیه

بعدشم تاپیک میزنی بی احترامیه میذاری میری جواب نمیدی بقیه پستاتم همینجوری بود

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
تاپیکاتو خوندم شخصیتت سسته و هربار به حرف یکی اینور اونور میری چرا نمیچسپی به شوهرو زندگیت دلیل جدای ...

نظر بده 

ما از نظر سطح فرهنگ فرق میکنیم ما بالاتریم

همسرم هم خوشتیپه هم خیلی خوشچهرس تو خونه اخلاقش خوبه مهربون

ولی 

چون تو مغازه پدرش کار می‌کنه صفر تا صد هزینه هاشون با شوهر منه

مادر شوهرم تو این سه سال به من یه جفت جورابم نداده فقط دعوا کرده 

سر دوماه داداشم فوت شده به من گفت بیا می‌خوام بهت کادو بدم رفتم با من دعوا که چرا عزاداری میکنی بسه مرده تموم شده سر من خیز برداشت کادو نداد داد به جاریم 

به شوهرم یاد میده چرا بچه نمیاره مشکل داره اونم میاد با من دعوا میگیره زنده یه دروغگویی هس حرف عوض می‌کنه منو دروغگو جلوه میده 

همیشه زنگ میزنع با من دعوا می‌کنه جیغ می‌کشه گوشی قطع می‌کنه 

من ماشین کمک کردم با طلا بابام وام جور کرد خرید خودشم یه ماشین داشت بااینکه میدونست طبقه بالا مادرشوهرم دارم اذیت میشم دوتا ماشین فروخت پولش داد دونگ عمویش یه دنگ بخره 

با طلاهایی ک بابام خریده بود دادم مسکن مهر قسط ریختم از مادرم خواهرم قرض گرفتم ریختم فروخت داد به خونه مامانش ...

6ماه برادرم مرده نمیاد خونه مامانم تو مراسمات اصلا نبود همه میگن داماد فلانی کلا ندیدیم میادم اخمو قیافه میگیره ک انتظار داره همه بیان ب این سلام بدن 

برای همه التماس میکنم خوب باش حتی برای داییم بزرگ‌ترش نمی‌رفت جلو عید تبریک بگه داییم دید قرمز شدم هعععی بهش میگم اومد خودش جلوسلام داد 

تو روزای عید تا جلوی در مامانم اومد ولی نیومد تو ببینه مادرم حالش چطوره اصلا ندیدش خونه مهمونا میگفتن دامادت چرا نیس

ولی منو خونه مامانش برد در حالیکه صدای مامانش می‌شنیدم داد میزد یه شب قبلش آشغالا کثافتا آدم نیستن .

همرو مادرش دک کرده باهمه سر جنگ داره ...خواهرش پسرش کما بود یکبار نرفت بعد ب خواهرش زنگ زده جای همدردی دعوا کرده خواهرش بدبخت گفته ب من زنگ نزن دیگ خواهرت نیسم 

نمیزارن من با جاریم رفت آمد کنم اجازه نمی‌دن جاریم میگ بیا خونه بابام من نمیزارن بیام خونتون فقط تااخر عمرم یک پدر و مادرم ک میتونم دعوت کنم با مادرش ببینم نه هیچکس دیگ تو این 4سالع یه مسافرت نبردن تفریح اهلش نیستن

شوهرم خوبه درست ولی چطوری بااین خانواده بمونم شوهری ک همش فکر خانواده ش ولی به مادر پدر داغدار من اهمیت نمیده

نگید 
نظر بده  ما از نظر سطح فرهنگ فرق میکنیم ما بالاتریم همسرم هم خوشتیپه هم خیلی خوشچهرس تو ...

گلم همسر تو یه سری خوبیا داره یه سری بدی اگه حس میکنی بدیاش کمتره ادامه بده وگرنه جدا شو البته امکان داره بعدی هم بدتر باشه دیگه یه ریسکه ولی با مشاور صحبت کن اگه اونم نمیاد خودت حرف بزن زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاور رایگانه ببین چی میگن

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗