2777
2789

تو عبد اصلا هیج جا نرفتیم 

من کلا دوسه جا رفتم این مهم نیس

حتی ب بیرونممم نرفتیم همش یا نمیومدن بارون هسته شدیم بابا بسه چقد بارون زهر مار شد همه چییییییی 

تموم شد تعطیلات ما هیچ جا نرفتیم 

هسته شدم انقد هر روز صبح تا غروب تو خونه بودم 

الانم به مامانم میگم بیا پیاده بریم ی چرخی بزنیم ی پیاده روی میگه مریضم باید چیییی 

شانس منه؟؟؟؟ چند روزه مریض شده خسته شدم دیگه همش میگه نه مریضم خب من چیکار کنمممممم پس؟؟؟؟؟ 

تف به این مریضی 

چرا ادمو درک نمیکنن؟؟؟؟ میگم خسته شدم انقد تو خونه بیا بریم بیرون یکم راه بریم

خانوم تسریفش نمیاد 

ولی شام میخواد بره خونه باباش😐😐😐💔💔

دلم گرفته بخدا خسته شدم 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برا پیاده روی ادم مریض انرژی نداره.خونه پدرش که استراحت میکنه‌.بعدم خودت پاشو برو تنهایی چشه مگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خودت برو با دوستات

آخه باید زود تر بهشون میگفتم 

تا هماهنگ کنم دیر میشه شایدم روزه ان نزدیک افطاره نمیشه

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
خوب برا پیاده روی ادم مریض انرژی نداره.خونه پدرش که استراحت میکنه‌.بعدم خودت پاشو برو تنهایی چشه مگه

آخه پیاده روی زیاد نمیگم که 

منظورم همین قدم زدنه والا 

یکم باد بخوره تو سرم 

تنهایی نمی‌خوام

درکت میکنم ولی نمیشه کاریش کرد خودتو یه جور مشغول کن 

چه حوررررر دیگه

نمیتونم دیگه خسته شدم 

ببین مامان منم اوایل عید مریض شده بود نه جایی میومد نه کسی میومد عید دیدنی،منم واقعا کلافه شده بودم ...

دیگه نمیشه تموم شد تعطیلات