دختر عمم که دوست صمیمی منه خوهرشو از دست داده و خیلی ناراحته و کلا عوض شده من هر کاری که میتونم دارم براش میکنم شمام کمکم کنین( و ابنکه من خودم انقد دختر عمم یعنی خواهرشو دوس داشتم که حال خکدم هنوز بعد ۴۰ روز خوب نشده و حالم بده )
الهیییییییی دلم کباب شد😭 خدانکنه این چه حرفیه میزنی
به قرآن حرف دلمه
خدا شاهده دارم گریه میکنم و مینویسم دیگه خسته شدم از نبودنش دخترم که رفت طلاقم دادن و پسرمم ازم گرفتن هم خودشو هم حق دیدنشو
همه امیدم اینه که پسرم زودتر بزرگ بشه بیاد پیشم فقط بتونم یه بار دیگه بغلش کنم بعدشم برم پیش دخترم خدا شاهده که تنها آرزومه 😢فقط نمیدونم چرا خدا دوست داره عذاب بکشم
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت 🖤
نه ک فراموش کنی نه تا آخر عمرت مرگ عزیزت رو فراموش نمیکنی.حالا هرکی ک برات عزیزه فرقی نمیکنه. ولی دیگ بعد از خاکسپاری و کم کم بعد از چهلم آروم میگیری اون شیون و زاری روز اول رو دیگ هیچکس نمیتونه بکنه و واقعا این معجزه ی خداست.... خود ما روز اول و دوم و تشییع برادرم مرگو ب چشممون دیدیم ولی هیچکدوممون نمردیم... البته انشاالله هیچوقت داغ عزیزتو نبینی گلم نوشتاری تایپ کردم ب دل نگیری ها. اللهم لا تحملنا مالا طاقتلنا😔😔😔😔
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
۵۵.دوتا پسر داره.دوسال پیش یکیشون سرباز بود یکیشون عقد کرده.نصفه کاره همه چیو ول کرد رفت...داداش خوشتیپم داداش رشیدم رفت زیر خروارها خاک😭😭😭😭 داداشم هنوز جوون بود تیپ میزد دستمال گردن میبست انقدر خوشتیپ و باکلاس بودنم برات... خواهر برات بمیره ک دستی دستی از دستم رفتی😭 اردیبهشت دومین سالگردشه ۲۷ ماه رمضون بود... آآآه ک دوباره داره تکرار میشه اون روزای لعنتی
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نه ک فراموش کنی نه تا آخر عمرت مرگ عزیزت رو فراموش نمیکنی.حالا هرکی ک برات عزیزه فرقی نمیکنه. ولی دی ...
چی بگم قشنگم هر کس یه جوری غم داره خدا رحمت کنه برادرت رو گلم روحشون قرین آرامش و شادی انشالله 🤲منم دخترم 5 سالش بود از دستش دادم 6 سال پیش اما نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم که دیگه نیست همش فکر میکنم بهم دروغ گفتن که تنهام گذاشته و الان داره پیش پدرش و پسرم زندگی میکنه نمیدونم شاید به خاطر اینکه موقع خاکسپاریش و هیچکدوم از مراسمش نشد که باشم
واااای هیچکس نمیتونه درکت کنه خدا صبرت بده عزیزم. چرا نتونستی بری؟ اینکه خیلی بده واقعا تا نره آدم ب ...
ممنونم عزیزم موقعیتم طوری نبود که برم یکی از دوستامم میگه به خاطر اینکه اونموقع تو مراسمش حاضر نشدی باورت نمیشه میگه الانم میتونی با یک نفر دیگه بری همراهت یکم از خاکهای روی سنگ قبرشو برداره بریزه رو سرت تا باور کنی و آروم بشی
نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه الکی یه چیزی گفته از خودش