2777
2789
عنوان

چجوری کمکش کنم حاش خوب شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
الهیییییییی دلم کباب شد😭 خدانکنه این چه حرفیه میزنی

به قرآن حرف دلمه 

خدا شاهده دارم گریه میکنم و مینویسم دیگه خسته شدم از نبودنش دخترم که رفت طلاقم دادن و پسرمم ازم گرفتن هم خودشو هم حق دیدنشو 

همه امیدم اینه که پسرم زودتر بزرگ بشه بیاد پیشم فقط بتونم یه بار دیگه بغلش کنم بعدشم برم پیش دخترم خدا شاهده که تنها آرزومه 😢فقط نمیدونم چرا خدا دوست داره عذاب بکشم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قرآن حرف دلمه  خدا شاهده دارم گریه میکنم و مینویسم دیگه خسته شدم از نبودنش دخترم که رفت طلا ...

اخیییییییی خیلی ناراحت شدم برات عزیزم 😔

چیزی نمیتونم بگم ...

به خدا امید داشته باش پسرت پیشت برمیگرده 

و اینو بدون تو حالا حالا ها باید تو این زندگی بمونی و زن گی کنی تو هنوز حق زندگی داری غصه نخور قشنگممممم

اینی که میگن خاک سرده یعنی فراموشی میاره درسته؟؟ 

نه ک فراموش کنی نه تا آخر عمرت مرگ عزیزت رو فراموش نمیکنی.حالا هرکی ک برات عزیزه فرقی نمیکنه. ولی دیگ بعد از خاکسپاری و کم کم بعد از چهلم آروم میگیری اون شیون و زاری روز اول رو دیگ هیچکس نمیتونه بکنه و واقعا این معجزه ی خداست.... خود ما روز اول و دوم و تشییع برادرم مرگو ب چشممون دیدیم ولی هیچکدوممون نمردیم... البته انشاالله هیچوقت داغ عزیزتو نبینی گلم نوشتاری تایپ کردم ب دل نگیری ها. اللهم لا تحملنا مالا طاقتلنا😔😔😔😔

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ممنون قشنگم اما با این تاپیکی که زدی کاملا درکت کردم  خودم 6 سال پیش دخترم رو از دست دادم اما ...

عزیزم چرا از دستش دادی؟😔😔😔😔 من همش این فوبیارو دارم😔

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
عزیزم برادرت چن سالش بود؟

۵۵.دوتا پسر داره.دوسال پیش یکیشون سرباز بود یکیشون عقد کرده.نصفه کاره همه چیو ول کرد رفت...داداش خوشتیپم داداش رشیدم رفت زیر خروارها خاک😭😭😭😭 داداشم هنوز جوون بود تیپ میزد دستمال گردن می‌بست انقدر خوشتیپ و باکلاس بودنم برات... خواهر برات بمیره ک دستی دستی از دستم رفتی😭 اردیبهشت دومین سالگردشه ۲۷ ماه رمضون بود... آآآه ک دوباره داره تکرار میشه اون روزای لعنتی

نه ک فراموش کنی نه تا آخر عمرت مرگ عزیزت رو فراموش نمیکنی.حالا هرکی ک برات عزیزه فرقی نمیکنه. ولی دی ...

چی بگم قشنگم هر کس یه جوری غم داره خدا رحمت کنه برادرت رو گلم روحشون قرین آرامش و شادی انشالله 🤲منم دخترم 5 سالش بود از دستش دادم 6 سال پیش اما نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم که دیگه نیست همش فکر میکنم بهم دروغ گفتن که تنهام گذاشته و الان داره پیش پدرش و پسرم زندگی میکنه نمیدونم شاید به خاطر اینکه موقع خاکسپاریش و هیچکدوم از مراسمش نشد که باشم 

عزیزم چرا از دستش دادی؟😔😔😔😔 من همش این فوبیارو دارم😔

از پله ها افتاد و بعد از 2 ساعت تنهام گذاشت 😭😭

حدودا 2 ماه قبل از فوتش یه خوابی دیدم که اگه میدونستم تعبیرش داغ بچمه همونموقع خودمو میکشتم 😢

اخیییییییی خیلی ناراحت شدم برات عزیزم 😔 چیزی نمیتونم بگم ... به خدا امید داشته باش پسرت پیشت برمی ...

ممنونم ازت مهربون بابت دلداریت و همدردیت 

انشالله ک همینطور میشه و به زودی بغلش کنم 

خدا واسه هیچ مادری نیاره به حق این شب های عزیز 

چی بگم قشنگم هر کس یه جوری غم داره خدا رحمت کنه برادرت رو گلم روحشون قرین آرامش و شادی انشالله 🤲منم ...

واااای هیچکس نمیتونه درکت کنه خدا صبرت بده عزیزم. چرا نتونستی بری؟ اینکه خیلی بده واقعا تا نره آدم بلور نمیکنه

واااای هیچکس نمیتونه درکت کنه خدا صبرت بده عزیزم. چرا نتونستی بری؟ اینکه خیلی بده واقعا تا نره آدم ب ...

ممنونم عزیزم موقعیتم طوری نبود که  برم یکی از دوستامم میگه به خاطر اینکه اونموقع تو مراسمش حاضر  نشدی باورت نمیشه میگه الانم میتونی با یک نفر دیگه بری همراهت یکم از خاکهای روی سنگ قبرشو برداره بریزه رو سرت تا باور کنی و آروم بشی 

نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه الکی یه چیزی گفته از خودش 

۵۵.دوتا پسر داره.دوسال پیش یکیشون سرباز بود یکیشون عقد کرده.نصفه کاره همه چیو ول کرد رفت...داداش خوش ...

وای خیلی سخته روحشون شاد باشه😔😔😔😔

خدا بهتون صبر بده

میدونم خیلی سخته😭

چی بگم قشنگم هر کس یه جوری غم داره خدا رحمت کنه برادرت رو گلم روحشون قرین آرامش و شادی انشالله 🤲منم ...

دختر عمه ی منم ۲۸ سالش بود انقد خوب و خوشگل بود کههههه حد نداشت...

خدا اونو برای ما زیادی دید 

خدا میدونه ما چی کشیدیم روزای اول انقد زجه میزدیمممم

حتی همین مراسم چهلم...

الهی برات بمیرم مهربونممممممم

دختر عمه ی منم ۲۸ سالش بود انقد خوب و خوشگل بود کههههه حد نداشت... خدا اونو برای ما زیادی دید  ...

خدا نکنه عزیز دلم 💖

خدا بهتون صبر بده