2777
2789
عنوان

چجوری کمکش کنم حاش خوب شه؟

188 بازدید | 28 پست

دختر عمم که دوست صمیمی منه خوهرشو از دست داده و خیلی ناراحته و کلا عوض شده من هر کاری که میتونم دارم براش میکنم شمام کمکم کنین( و ابنکه من خودم انقد دختر عمم یعنی خواهرشو دوس داشتم که حال خکدم هنوز بعد ۴۰ روز خوب نشده و حالم بده )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم. خدا صبر بده. نمیدونم واقعا چی بگم. براش قران با صوت آرامشبخش بزار یکم آرومش میکنه. واقعا با حرف نمیشه یکیو تسلی داد.

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

منم برادرم دو سال پیش از دست دادیم اوایل خیلی داغون بودیم ولی چاره چیه همه برگشتیم ب روال قبل زندگیمون

..

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
مرسی عزیزدلم داغ نبینییییییی

ممنون قشنگم اما با این تاپیکی که زدی کاملا درکت کردم 

خودم 6 سال پیش دخترم رو از دست دادم اما هنوز مرگش رو باور نکردم هنوزم که هنوزه فکر میکنم بهم دروغ گفتن که تنهام گذاشته و الان داره پیش پدرش و پسرم زندگی میکنه 

😭

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

ممنون قشنگم اما با این تاپیکی که زدی کاملا درکت کردم  خودم 6 سال پیش دخترم رو از دست دادم اما ...

کز سنگ گریه خیزد روز وداع یاران  

خیلی متاسفم و خیلی ناراحت شدم از خدا صبر میخوام براتون و روحشون در ارامش باشه. واقعا بد دردیع ...

کز سنگ گریه خیزد روز وداع یاران     خیلی متاسفم و خیلی ناراحت شدم از خدا صبر میخوام براتو ...

ممنونم عزیزم انشالله دیگه غم نبینی 

من که همیشه دعا میکنم دخترم منو ببخشه چون اگه مراقبش بودم هیچوقت این اتفاق براش نمیوفتاد به این که جاش تو بهشته و به خدا خیلی نزدیکه شک ندارم 

خدا گناهان هممونو ببخشه انشالله 🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

ممنونم عزیزم انشالله دیگه غم نبینی  من که همیشه دعا میکنم دخترم منو ببخشه چون اگه مراقبش بودم ...

اصلا عذاب وجدان نداشته باشید مادر دلسوزی مثل شما جاش تو بهشته

دخترتون چن سالش بود مگه