2777
2789
عنوان

ازمایشم مثبت شده😍😍😍

265 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من ده ماه دارو مصرف کردم شوهرمم عمل کرد تاپیک های قبلیم هست روز عید بیبی چک انداختم مثبت شد ازمایش هم دادم شنبه هفته پیش عددبتا200بود ک یعنی مثبت ولی من از روزقبل عید لکه بینی خیلی سبک داشتم در حد یک لک در ادرار یا شورتم روزی یکبار ک رنگش قهوه ای بود دوشنبه هفته پیش خونریزی داشتم بدون لخته رفتم بیمارستان معاینه داخلی انجام داد گفت دهانه رحمت بستس پس یعنی سقط نکردی سونوگرافی هم ک رفتم گفت 5هفته 6روزه هست قلبش ضربان داشت دکتر بهم شیاف پروژسترون400داد ولی من همچنان لکه بینی دارم لکه های قهوه ای تیره

مبارک

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزممم. برا منم دعا کن باردار باشم.. 🥺

چ داروویی مصرف میکردی؟ علائمت چی بود

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

منم تا هفته ۱۰ گاه و بی گاه داشتم.

دکتر سونو کرد گفت همه چی خوبه و هماتوم هم نداشتم. دکتر گفت تا قرمز و همراه با درد نباشه اشکال نداره.

شیافاتو به موقع بذار و استراحت کن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مبارکه عزیزممم. برا منم دعا کن باردار باشم.. 🥺 چ داروویی مصرف میکردی؟ علائمت چی بود

من وزنم بالا بود،یعنی75بود دکترم گفت بایدمتفورمین مصزف کنی تنبلی شدیدتخمدان هم داشتم عرق رازیانه .بومادران.کاسنی.شاتره مصرف کردم.تا15پریودی هم فقط گرمی میخوردم تو پریودی هم همش زیر دلمو باحوله گرم نگه میداشتم دکترم گفت باید رحمتو گرم کنی

منم تا هفته ۱۰ گاه و بی گاه داشتم. دکتر سونو کرد گفت همه چی خوبه و هماتوم هم نداشتم. دکتر گفت تا قر ...

یعنی طبیعی من 10تا شیاف داشتم 5تا مصرف کردم استراحت مطلق دارم دکتر سونوگرافی گفت اگ استراحت نکنی سقط میشه

من وزنم بالا بود،یعنی75بود دکترم گفت بایدمتفورمین مصزف کنی تنبلی شدیدتخمدان هم داشتم عرق رازیانه .بو ...

با اینکارا باردار شدی؟ 

عرق هارو چطور مصرف کردی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡