سلام دوستان من ده ماه دارو مصرف کردم شوهرمم عمل کرد تاپیک های قبلیم هست روز عید بیبی چک انداختم مثبت شد ازمایش هم دادم شنبه هفته پیش عددبتا200بود ک یعنی مثبت ولی من از روزقبل عید لکه بینی خیلی سبک داشتم در حد یک لک در ادرار یا شورتم روزی یکبار ک رنگش قهوه ای بود دوشنبه هفته پیش خونریزی داشتم بدون لخته رفتم بیمارستان معاینه داخلی انجام داد گفت دهانه رحمت بستس پس یعنی سقط نکردی سونوگرافی هم ک رفتم گفت 5هفته 6روزه هست قلبش ضربان داشت دکتر بهم شیاف پروژسترون400داد ولی من همچنان لکه بینی دارم لکه های قهوه ای تیره
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مبارکه عزیزممم. برا منم دعا کن باردار باشم.. 🥺 چ داروویی مصرف میکردی؟ علائمت چی بود
من وزنم بالا بود،یعنی75بود دکترم گفت بایدمتفورمین مصزف کنی تنبلی شدیدتخمدان هم داشتم عرق رازیانه .بومادران.کاسنی.شاتره مصرف کردم.تا15پریودی هم فقط گرمی میخوردم تو پریودی هم همش زیر دلمو باحوله گرم نگه میداشتم دکترم گفت باید رحمتو گرم کنی