2777
2789
عنوان

یا خداااا🗿🤝از عجایب سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون کلیپ  را ندیدی   دختر متولد  ۸۸  بچه زاییده  

اوکی برم لف بدمممم🗿😐😐😐😐۸۸ آخه لامصب من دختر خاله ام همسن توجه هنوز عشق بازی کردنه با ۱۳ سال سنننن 

چطوری آخهه

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

من نمیگم فضای مجازی بده اما حجم حافظه کوتاه مدت محدوده این همه اطلاعات بیخود ب خرد اون بدبخت میدین چجوری فرصت درس خوندن و پیشرفت پیدا میکنید  منظورم با دخترایی ک جدیدا تو سایت زیاد شدن😂😂😂

ببخشید استارتر چون حس کردم سنت کمه این جمله رو اینجا گفتم میدونم ربطی به موضوع تو نداشت. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
گفتم ۱۷ سالمه 🚶‍♀️😐یعنی واقعا هر دفعه میبینم میرم تو شوک  واقعا بنظرم این سن جای ازدواج نیست ...

😳

من تو بیست سالگی ازدواج کردم بنظر خودم بچه ‌‌‌‌‌‌‌بودم البته هنوزم با وجود یه پسر تو۲۴سالگی ‌‌و یه حاملگی همونجور حس میکنم تو هجده هفده موندم 😊 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
آره بابا  بچه خواهرم  متولد ۸۸ هست هرچی فکر میکنم  این بتونه بزاد هنوز داره بازی میکن ...

منم تو کتم نمیره.خیلی گناه داشت

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

[QUOTE=282842976]وااای دیدییییی؟ من دیگه کرک و پری برام نمونده[/QUOTE

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
😳 من تو بیست سالگی ازدواج کردم بنظر خودم بچه ‌‌‌‌‌‌‌بودم البته هنوزم با وجود یه پسر تو۲۴سالگی ‌‌و ...

باز سن شما میگیم یه چیزی حداقل 🚶‍♀️🗿ولی اونا...

موفق باشی قشنگم و بچه‌هات و خانوادت سلامت باشن

چرا فکر میکنی همه مدرسه و دانشگاه میرن فرزندم؟

کآری به مدرسه و ایناش ندارم ....البته که همین چند دقیقه قبل دیدین موردشون که طرف برا مدرسه مشکل داشت !ولی برای خود زن حاملگی تو این سن مضر نیست!؟؟