2777
2789
عنوان

حق و حقوق زن و مرد در ازدواج

1475 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من میخواستم یکسری از حق و حقوق هارو از همسرم بگیرم 

مثل 

حق طلاق 

حق حضانت‌ 

حق تنصیف اموال 

فقط همه رو نمی دونم، چ حق هایی هستن که بگیرم و اینک کجا باید بریم ثبت بشه که این حقوق رو به من داده...! 

ممنون میشم راهنماییم کنید. 

فقط از عمق وجودته که میتونی خدا رو حس کنی.... ❤️💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خروج از کشور

تحصیل 

اشتغال 

تنصیف

انتخاب مسکن

طلاق

باید بعد عقد بری دفتر اسناد رسمی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تنصیف اموال اون قدری که اسمش نشون میده قشنگ نیستا

ولی خب اگه برات مهمه حق تحصیل، حق اشتغال، حق خروج از کشور، حق انتخاب محل سکونت هست.

باید تو دفتر اسناد رسمی تعهد بدید. محض احتیاط تو عقدنامه هم ثبت میشه. بدون تعهد محضری اعتبار نداره. البته اونجوری که من پرس و جو کردم اینو گفتن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شما مهریه داری؟ اگه مهریه داری مطمئنی حق تنصیف اموال هم بهت میده ؟ 

البته تو ایران حق تنصیف اموال نداریم مگر اینکه خود شوهرت بیاد محضر امضا کنه که اگه طلاق گرفتیم ، اموالم با خانم نصف بشه . اینم تا حالا نشنیدم کسی انجام بده

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

شما مهریه داری؟ اگه مهریه داری مطمئنی حق تنصیف اموال هم بهت میده ؟  البته تو ایران حق تنصیف ام ...

فقط اموال آقا نصف نمیشه. کلا هرچی زن و شوهر داشتن نصف نصفه. حتی مثلا میبینن آقا بدهی داره نصفش میفته کردن خانوم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شما مهریه داری؟ اگه مهریه داری مطمئنی حق تنصیف اموال هم بهت میده ؟  البته تو ایران حق تنصیف ام ...

بله مهریه دارم 

اولش گفت مهریه تو ببخش منم امضا میکنم. بعدش دیگ گفت باشه اونم نبخش امضا میکنم

فقط اموال آقا نصف نمیشه. کلا هرچی زن و شوهر داشتن نصف نصفه. حتی مثلا میبینن آقا بدهی داره نصفش میفته ...

بله دقیقا . ولی فک نکنم خانم اموال زیاد و با ارزشی داشته باشه چون اگه داشت اصلا به گزینه تنصیف اموال فکر نمیکرد

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

تو پیج محمد رضا برخورداری دیده بودم کامل توضیح داده حق اشتغال و حق طلاقو نمیدونم حق خروج از کشور رو ...

ممنون اتفاقا پیج شو دارم نگا میکنم 

فقط اموال آقا نصف نمیشه. کلا هرچی زن و شوهر داشتن نصف نصفه. حتی مثلا میبینن آقا بدهی داره نصفش میفته ...

این ی ذره بد شد 😆