2777
2789

چکار کردین باردار شدین دکتر رفتین دعا خوندین چکار کردین به منم بگید

من و شوهرم مشکل داریم واریکوسل و پلی کیستیک 😥

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔

رفتن دکتر قطعا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من خودم که نه اما اطرافیان هرکسی رها کرد همون ماه باردار شد 

تاوقتی ذهنتو آروم نکنی خبری نیس 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیا رو انجام دادن دارو ،آی یو، آی آی وی اف

بیشتر آی وی اف رو شنیدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خب با شرایط شما اول باید برید دکتر و بعد از اینکه درمان شدید انشالله به سرعت باردار میشید

مرحله درمانم تازه عمل لاپاراسکوپی کردم دکترم گفته اینسری برم آی یوآی ولی همش احساس میکنم آی یو آی نمیشه

من لوله هام بسته بود بعد یه سال و نیم فهمیدم قبلش دکترم گفت برو ولی بخاطر ترسم نمی رفتم صلوات هم نذ ...

برا منم عکس رنگی گف بستس یکیش رفتم عمل کردم دکتر گفت باز بود استرس داشتی بسته نشون داده

بعدش طبیعی باردار شدین؟

من تنبلی تخمدان داشتم گلم،با کیست آندومتریوز که با عمل لاپاراسکوپی باردار. شدم

همسرتون مشکلی نداشت ؟

منم لاپاراسکوپی کردم تقریبا یه ماهه