2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوامون شد

505 بازدید | 45 پست

داست تو اینستا میچرخید ک یه بازیگر(اسمش نمیتونم بگم) عکسش اومد پست کرده بود و کلا همه جاش بیرون بود بعد منم گوشیشو گرفتم به شوخی گفتم بز اینو آنفالو کنم ک زدم رو پیجش گف خداکنه نیاد منم عصبانی شدم گوشیش پرت کردم طرفش گفتم بیا چش چرونیتو بکن هیز بعدم قهر کردم گوشیمو برداشتم رفتم تو روبیک استوری رفیقم ک کلیپ عاشقانه بود و پیج نامزدشم تگ کرده بود نگا میکردم منم رفتم تو پیج نامزد. رفیقم و درخواست دادم همون موقع نامزدم دید میگ چرا ب کسی ک ن من تاحالا دیدم ن خودت درخواست دادی اون پسره هر فکری با خودش میکنه میگ حالا ک این درخواست داده وس بزا منمبش پیام بدم و.... بعد من گفتم خو نامزد رفیقمه گف هرچی تو نباید بهش درخاست میدادی اون هر فرکی الان میتونه بکنه گفتم خو پیام بده بلاکش میکنم گف چرا درخاست بدی ک بعد بلاک کنی (خیلی عصبانی) منم بغض کردم گوشیش پرت کرد ک خورد ب میز گلسش نابود شد بعدم من بش گفتم بیار گوشیتو ببینم چند تا دختر داری دنبال میکنی خودت بعد ب من اینطور میگی گف تو کل پیج منو بگرد ببین ب کی پیام دادم

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

منم گفتم خو شاید همون دختری ک تو فالو کردی بیاد بت پیام بده گف کدوم دختری همچین کاری میکن منم گفتم اگ کسی بخاد کاری بکن میکنح حالا چ دختر باشه چ پسر ولی تو ب من خیلی بی اعتمادی

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی بزرگ نشدین نامزد نکنین !

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یاد دعواهای تو مهدکودک افتادم😫

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡