2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید بگید

147 بازدید | 17 پست

سلام بیاید بگید بنظرتون من طلسم شدم؟ 

تو کارم به مشکل میخورم با همکارام 

تو رابطه احساسیم یهو ولم میکنن میرن با اینکه قبلش طرف با کلی اصرار و تمنا میاد که منو ببینه وقبول میکنم

تمرکز ندارم اعتماد بنفس ندارم با اینکه چهره بدی ندارم و به كسی بدی نکردم هر چی آدم بد هست میاد تو زندگیم خیلی حالم بده گاهی اوقات معده و سر درد دارم الانم بی دلیل مریضی عفونت گرفتم😭 بنظرتون چرا؟؟؟ توروخدا جواب بدین حس میکنم برام دعا گرفتن من چیکار کنم؟؟؟ چله یس گرفتم خیلی بهتر شد اوضاعم ولی بازم حس پوچی دارم از درون 

من ک مطمئنم دعا خوندن بهم پول ندارم برم باطل کنم😂سرکتاب گرفتم گفت دوتا چله و یه دعا ،یک یا چند زن کردن ک غریبه هم نیستن تو خونتون رفت و امد دارن خودمم شک دارم  ک کیا هستن

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک مطمئنم دعا خوندن بهم پول ندارم برم باطل کنم😂سرکتاب گرفتم گفت دوتا چله و یه دعا ،یک یا چند زن ک ...

ممنون که تجربتو در اختیارم گذاشتی اینارو نمیدونستم واقعا مرسی ازت❤❤❤👍دنبال این نباش کی گرفته برات فقط باطلش کن

نمیدونم والا منم داداشم هفت سال کار ازدواجش درست نمیشه به خدا ایمان دارم هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیس ...

عزیزمممم حتما یه حکمتی توش هست گلم الهی خدا کمکتون کنه ❤ الهی که آخر عاقبت به خیر بشن هفت سال خیلیه واقعا یه عمر هست 

عزیزمممم حتما یه حکمتی توش هست گلم الهی خدا کمکتون کنه ❤ الهی که آخر عاقبت به خیر بشن هفت سال خیلیه ...

اره بخدا بیشتر بی دلیل جواب منفی دادن با اینکه شرایط داداشم عالیه هم ظاهر هم مالی هم اخلاقی 

اره بخدا بیشتر بی دلیل جواب منفی دادن با اینکه شرایط داداشم عالیه هم ظاهر هم مالی هم اخلاقی 

خداحفظشون کنه خب دلیلشو اگه واسطه دارید که معرفی کردن از اون واسطه بپرسید آخه مگه میشه؟؟؟ 🥲میتونم بدونم متولد چه سالی هستن؟ 

خداحفظشون کنه خب دلیلشو اگه واسطه دارید که معرفی کردن از اون واسطه بپرسید آخه مگه میشه؟؟؟ 🥲میتونم ب ...

باورکن دنبال ماه شب چهارده هم نیستیم همونای که از ما پایین ترن کلاس دارن حالا خدا کنه آخرش قسمت خوبی نصیب بشه خیلی ناراحتم براش متولد ۶۹

باورکن دنبال ماه شب چهارده هم نیستیم همونای که از ما پایین ترن کلاس دارن حالا خدا کنه آخرش قسمت خوبی ...

وووووششش اصلا بهترررررر بزار عشق و حالشو کنه دنبال هرچی بدویی ازت فرار میکنه  خودش اون دختر خوبی که میخوادو پیدا میکنه انشالله

وووووششش اصلا بهترررررر بزار عشق و حالشو کنه دنبال هرچی بدویی ازت فرار میکنه  خودش اون دختر خوب ...

اره انتالیا بود تازه اومدعشق وحالش براهه😅😅 درکل برادرم خیلی مرد خوبیه خدا کنه لایقش نصیب بشه حالا که اذیت شدیم