2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم طبیعی بود اصلا هم دردش وحشتناک نبود کلا ۳ ساعت درد داشتم دخترم سز بود با اینکه سز بسیار خوبی داشتم اما بازم میگم کاش طبیعی زایمان میشد بکنم
خدا جونم حسام و نگار عزیزم دارن ابجی و داداش میشن خودت از بلاها حفظشون کن
درد خیلی شدیدش برای من سر بچه اول نیم ساعت سر بچه دوم یک ربع بود .دردهای قبلش قابل تحمله ولی درد آخرش فقط جیغ ممتد میزدم من
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
اگه طبیعی زایمان کنی میتونی خودت بچتو شیر بدی ولی تو سزارین یکی باید بچه رو بخوابونه روسینت هبچ حسی نداری
در مردها حسی هست که اسمشو میذارن "ﻏﯿﺮﺕ" ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺣﺲ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻤﻬﺎ ﻣﯿﮕﻦ "ﺣﺴﺎﺩﺕ" ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺑﻪ ﻫﺮﺩﻭﺷﻮﻥ ﻣﯿﮕﻢ "ﻋﺸﻖ" .ﺗﺎ ﻋﺎﺷﻖ ﻧﺒﺎﺷﯽ :ﻧﻪ ﻏﯿﺮﺗﯽ ﻣﯿﺸﯽ ﻧﻪﺣﺴﻮﺩ!!!
فائزه جان با منی؟ من از ماه چهارم که ویارم خوب شد دیگه همه چی میخوردم ... اونم زیادشو مثلا دوسه تا بستنی یه عالمه میوه های خوشمزه ی تابستونی .. لبنیات ... الان سه ما و 14 روزشه شیر خودمو میخوره ، هشت کیلوئه و رژیم شکمویانه ی من همچنان ادامه داره .. چکار کنم خب هی گرسنه م میشه هیچی تو خونه باقی نمیزارم
فایزه جان من خیلی مغزیجات میخوردم بادوم گردو کشمش پسته کباب زیاد میخوردم معجون اووکادو ولی خوبژخاکشیرو چیزای خنکم میخوردم بستنی ولی خب خودمم خیلی چاق شدم
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍