2777
2789
عنوان

اصلا نمی‌دونم چم شده 😶

261 بازدید | 19 پست

همش دارم خونه رو تمیز میکنم هروز سرویس بهداشتی هارو جرمگیر میکنم هروز جارو میکنم یروز در میون ظرفامو وایتکس میزنم هروز داخل کابینت هارو دستمال میکشم هروز هم خودم میرم حموم هم دخترمو میبرم خسته شدم دیگه با این همه تمیزی هروز بازم فک میکنم خونم کثیفه واقعا چرااا؟؟؟🙁😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر وسواس داری ک هیچ ولی اگر حساسیته زیاده نزار تبدیل به وسواس بشه  دلتو پاک کن .سعی کن کمترشش ...

بخدا عزیزم نمی‌دونم چم شده الان فقط منتظر اینم صبح بشه بازم کارامو از سر بگیرم هروز هروز برنامم اینه دیگ نمی‌دونم چیکار کنم 

احساس خفگی کردم از این همه تمیزی ....ادم کثیفی نیستم ولی اینقدرم تمیزی خوب نیست ...حساس شدیا

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
احساس خفگی کردم از این همه تمیزی ....ادم کثیفی نیستم ولی اینقدرم تمیزی خوب نیست ...حساس شدیا

خیلی حساس شدم کاش خوب بشم نمی‌دونم چیکار کنم خودمم خسته شدم 

بخدا عزیزم نمی‌دونم چم شده الان فقط منتظر اینم صبح بشه بازم کارامو از سر بگیرم هروز هروز برنامم اینه ...

برخلاف خواسته ی مغزت عمل کن..  الان منتظری صبح شه پاشی کارا رو انجام بدی،  برخلافش عمل کن! 

صبح بلند شدی بشور بساب انجام نده... درمورد وسواس مغزت هرچی گفت سریع انجامش نده... برعکسشو بکن.. مثلا مغزت میگه ظرفاتو هرروز بزار وایتکس،  انجامش نده

تا ی مدت نیستم سایت...:)!