2777
2789
عنوان

شوهرم خود زنی کرده 😑😑😑

651 بازدید | 25 پست

شوهرم روی دستش جای کلی تیغ هست 

من کلا از آدمایی که خود زنی کردن حالم بهم میخوره چون تو مدرسه بچه ها فقط واسه پسرا خودزنی میکردن منم حالم بد میشد. کلا خیلی حساسم رو این موضوع الآنم یک و نیم سال هست ازدواج کردم 

تو دوران نامزدی خواب بود با زیرپوش رفتم بیدارش کنم دیدم بعدشم گفتم جریانش چیه 

گفت توی دبیرستان با رفیقم زدم. حس میکنم دروغ میگه و چون قبلازن داشته فک میکنم به اون ربط داره 

یعنی قبلا دوس داشته زن داشش بشه زنش؟

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجانم ولش کن واسه قبل یوده 

ممکنه واقعا از دوی جوانی و شور هیجان کرده باشه ن واسه دختر

اگرم ب فرض واسه دختر باشه شاید دازه فراموش میکنه  یا فراموش کدده اون دخترو ولش کن دیگ یادش نیار نذار خاطرات زنده شن بیخیال شو گذشته گذشته مهم الانه که تو خانومشی و تورو دوست دازه

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

فکرتو در گیر این چیزا نکن چون فایده نداره خب الان تو خودخوری کنی نه اون جای تیغ خوب میشه نه همسرت برمیگرده به گذشته که اینکارو نکنه نه تو بخاطر جای تیغ میخوای طلاق بگیری پس فکر کردن بهش جز انرژی منفی برات هیچی نداره

عزیزجانم ولش کن واسه قبل یوده  ممکنه واقعا از دوی جوانی و شور هیجان کرده باشه ن واسه دختر اگر ...

همش فک میکنم واسه یکی هست 

بعدشم همش سرده فک میکنم یه شکست بزرگ خورده که با من سرده 

کاش هیچوقت سر راه من سبز نمیشد 😭😭😭

جایی در مورد زنداداش نوشته؟؟؟ 

زن داشته رو خوندم زن داداشش

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

نمیشه لیزرش کرد جاش بره ؟

کاری که تو گذشته کرده حقیقتش هرکس یه جور از یه رنج آزاد میشه ببین میاد لیزر کنه ؟ ازش علتش رو نپرس 

بگو دوست ندارم روی تنت باشه 

منم از وقتی برادرمو بردم کمپ یاغذا نمیخورم یا انقدر اب و مایعات میخورم و برمیگردونم این خودزنی منه رنج روحی دارم کسی میپرسه چی شدی چرا بالا اوردی یا اوایل فوت مامانم خودمو بشدت با کابل و وسیله های دم دستم میزدم تاکبود میشدم از حال میرفتم 

چه عمقی داره حس و حال بد روحی خدا کمک کنه

همش فک میکنم واسه یکی هست  بعدشم همش سرده فک میکنم یه شکست بزرگ خورده که با من سرده  کاش ...

عزیزم من نامزدم بشششدت سرد بود فکرمیکردم دوسم نداره ولی بعدش فهمیدم واسه مشکلات خانوادگی و مالیش اینجوریه

شاید همشرشماهم مشکلی داره مثلا محل کارش یا..... منم مث شمابودم اولش😂 ولی 90درصد مواقع بخاطر یک مشکل دیگس دلیل سردی آقایون سعی کن اون مشکل رو پیداکنی جاندلم

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
نه  میگم شوهرم قبلاً زن داشته حس میکنم به اون مربوط میشه داستانش

اها نمیدونم والا ....ولی اعصاب خودتو برای حدس وگمان خرد نکن ...مهم اینه که الان شوهرت درکنارته ...خوشبخت باشید عزیزم

نمیشه لیزرش کرد جاش بره ؟ کاری که تو گذشته کرده حقیقتش هرکس یه جور از یه رنج آزاد میشه ببین میاد لی ...

الهی 

خدا رحمت کنه مادرتو گلم 

علتش می‌گفت خواهرش که ازش یه سال کوچیکتره و ته تغاری هست ازدواج کرده من با ازدواجش مخالف بودم دستمو زدم 

ولی من می‌دونم چرته چون حرف مادرش رو می‌زاره رو سرش و مادرش هم پسره رو تایید کرده 

نمیشه لیزرش کرد جاش بره ؟ کاری که تو گذشته کرده حقیقتش هرکس یه جور از یه رنج آزاد میشه ببین میاد لی ...

خودش قبلاً می‌گفت می خوام لیزر کنم و الان خیلی خجالت میکشم از ردش 

به نظرت پشیمون شده؟؟؟؟

چون یه چند بار حالش بد شد نزاشت به اون دستش دست بزنن چه برسه به سرم