2777
2789
عنوان

من الان باید خواب باشم یه فحشی چیزی بهم بگید برم بخوابمم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 55 پست

اینو ک دیدم تازع چشمم ب ساعت خورد من فک کردم ۱۲.۳۰باشه

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
تخت داری؟

الانم روش ولو هستماا ولی نمیخوابم☹

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدصگ اون گوشی بی صاحاب مرده رو بذار کنار کور شدی بگیر بکپ دیگه خبر مرگت فردا باید زود پاشی

حالا ک فک میکنم میبینم چقد خوابم میاد😂😂😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

برو بخواب صبح شدا . نمیتونم بیشتر 

حالا من دوشنبه صبح با چه جریانی پنج بخوابم هفت بیدار شم اون دیگه ماجراست

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
برو تو اتاقت درم ببند لالا کن😚😴 چقد مهربونم من اخه🥺 به حرف خاله گوش بده برو عزیزم😂😍

برام لالایی بخون تا بخوابم☹😂

برو بتمرگ نکبت چه غلطی میکنی تا این موقع زود بتمرگ تا نزدم ناکارت نکردم، تا سه مبشمارم نخوابیدی جوری میزنمت ک دیگه چش باز نکنی عوضی بیشعور

(ببخشید خودت گفتی فحش بده منم پریودم دق دلمو دراوردم) 

زیبایی آدما تو ذاتشونه نه صورتشون🌚🤍✨
زیر تختت جن هست😑😐 برو زیر پتو بخواب وگرنه میاد پاهاتو میگیره😐

اون یه ذره رغبتی هم ک به خواب داشتم با این حرفت پرید😂😂