2777
2789
عنوان

هیدروکینون ۴ درصد روشن میکنه؟

725 بازدید | 10 پست

پوست گونه ام بر اثر لیزر سی اوتو که برای جای جوش انجام دادم لک شده 

ضدلک استفاده کردم تاثیری نداشت

میخوام‌هیدروکینون ۴ درصد هم استفاده کنم

به نظرتون تاثیر داره؟

کسی تجربشو داشته؟

تا چه مدت استفاده کنم؟

ده درصد استفاده می‌کردم

بعد ی ماه ی ذرررره تغییر کردم

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر co2 که خیلی عالیه چرا اینطوری شد؟ من انجام دادم یه جلسه 

چی بگم بخت و اقبال بلند منه!!!

یه مربع افتاد روی گونه ام

مثلا این تستش بود

شما بعد از لیزر ؛ دکتر بهتون گفت نور لامپ و گوشی و مانیتور هم مضره یا

یا فقط نور خورشید ؟

بعد ترمیم کننده تا چه مدت استفاده کردید و چه ترنیم کننده ای؟

چقد بعد از لیزرتون اون دلمه ها(زخمهای خشک شده) ریخت؟

ببخشید عزیزم سوالات زیاد شد😍😍

مگه هیدروکینون ده درصد هم هست؟ فکر کنم ۲ درصد و ۴ درصد فقط باشه ها

اره هست

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
اره هست

دیگه لک برنگشت به اون رنگ اولیه بعد از اینکه مصرفشو قطع کردی؟

صبح استفاده میکردی یا شب؟

تو خونه  ضدافتاب میزدی؟

اینکه میگن هیدروکینون رو باید توی تاریکی زد درسته اصلا نور بهش نخوره؟

دیگه لک برنگشت به اون رنگ اولیه بعد از اینکه مصرفشو قطع کردی؟ صبح استفاده میکردی یا شب؟ تو خونه &n ...

یک ماه زدم دیگه نزدم 

چون بعضی روزها جوش های بدی میزدم

یکی از لک هام رفت یکی کمرنگ شده

فعلا هم ک بر نگشته

آره هر روز ضد افتاب میزدم و شبها تو تاریکی از هیدروکینون میزدم

چی بگم بخت و اقبال بلند منه!!! یه مربع افتاد روی گونه ام مثلا این تستش بود شما بعد از لیزر ؛ دکتر ...

گفتن فقط نور خورشید به صورتت نخوره منم خیلی مواظبت کردم حتی اگه تو خونه نور آفتاب بود ماسک میزدم 

ترمیم کننده سیکازوم تا ده روز استفاده کردم 

زخم های خشک شده حدود تا همون ۱۰ یا ۱۲ روز دقیق یادم نیس ولی دو ماه بعد تاثیرشو دیدم حدود ۵۰ درصد صورتم تغییر کرد 

گفتن فقط نور خورشید به صورتت نخوره منم خیلی مواظبت کردم حتی اگه تو خونه نور آفتاب بود ماسک میزدم&nbs ...

خوش به حالت خدا روشکر که برا شما لک نشد

حتما پوستتون سفیده

من پوستم سبزه اس

مرسی عزیزم که جواب دادی

😍😍😍😚