2777
2789
عنوان

پنجمین کنکور...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 104 پست
میفهمت کاملا🥲...منم سال سومی ام و این سه ماه آخرین سه ماهی هست که میتونم به کنکور فکرکنم،خیلی خسته ...

عزیزدلم...منتظر خبر قبولی شما هم هستماااا

امسال کارو قشنگ تموم کن...

به امید موفقیتت❤️💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوونم عزیزدلم امیدوارم دوتامون امسال از این کنکور لعنتی راحت بشیم...❤️❤️😘😘

اره نا امید نشید بی خیال حرفای نا امیدی شما اگه عاشق پزشچی هستین تلاش کنید والا همدانشگاهیای من اکثرا سن دارن یکی داریم باز متولد 68بود رفت علوم از بعد مجدد کنکور داد یکی متولد 73هست رفت بهداشت دوبار بعدش کنکور داد 70رفت پرستاری مجدد کنکور داد یکی دیگه از بچه متولد 75اونم 5بار کنکور داد دوست خودم متولد 76با اجازتون 7بار کنکور داد یکی 55اینم 10بتر کنکور داده فقط نا امید نشو

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیز دلم برات صلوات فرستادم و دعات کردم🙂خودمم کنکوریم توهم واس من دعا کن انشالله رشته مورد علاقتو ...

فداتشم عزیزم انشاءالله شما هم امسال بهترین رشته قبول بشی 

نه دیگ واقعا توان ندارم هرچی شد میرم...🥺❤️

میگذره... قوی تر از همیشه این سه ماه رو جلو میریم💪🥲

من چهارمین کنکوره، واقعا روی دی یه حساب دیگه باز میکردم ولی اونجور که میخواستم نشد... 

الان تمام امیدم تیرماه 

خدا خودش کمکمون کنه واقعا ❤

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
من چهارمین کنکوره، واقعا روی دی یه حساب دیگه باز میکردم ولی اونجور که میخواستم نشد...  الان تم ...

من دی رو بخاطر ترمیم معدل افتضاح دادم ، حالا خداروشکر ترمیم معدلم خوب شد🤦🏻‍♀️

فداتشم عزیزم انشاءالله شما هم امسال بهترین رشته قبول بشی  نه دیگ واقعا توان ندارم هرچی شد میرم ...

باور داشته باش ب خودت که تومیتونی 

این دفعه تاپیک زدی تاپیک قبولیته ها😝😍انشالله باهم تاپیک قبولیمونو میزنیم 

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
صد درصد خودشو نذاشته

چی میگی عزیزم!!؟؟

با این همه سهمیه و کوفت و زهرمار 

لو رفتن سوالا و فروش صندلی 

واقعا جایی واسه منی که تو شهرستان کم امکانات درس میخونم میمونه؟؟؟

همین رتبه هم با چنگ و دندون بدست اوردم

بقرآن آدم دلش از این قضاوتا می‌شکنه...

چی میگی عزیزم!!؟؟ با این همه سهمیه و کوفت و زهرمار  لو رفتن سوالا و فروش صندلی  واقعا ج ...

عزیزم ازمون میری؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!