2777
2789
عنوان

برای وی بیشتر از همه دلتون تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست

برادرم 🥲 اگر ببینید چقدر مهربونه دل شما هم براش تنگ میشه 😁😁

۵۰ سالشه از وقتی یادم میاد تا الان که ۲۰ سالمه روزی یک بار میاد دیدنم دستمو میبوسه به زور پول میده و میره 

حتی اگر نصف شب بهش بگم فلان چیز رو میخوام میخره برام میاره و... البته الان ام اس گرفته مثل قبل انرژی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خواهر زادم به شددت...نفس منه بهونه زندگیمه... یکی یدونه خالشه... وقتی کنارشم خدا رو از ته قلبم ...

منم بچه ندارم خیلی دوست داشتم زودار خاله بشم😍

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
منم بچه ندارم خیلی دوست داشتم زودار خاله بشم😍

منم ندارم واقعا خواهرزاده شیرینه البته من خواهرمووو هم چون خیلی دوست دارم عاشق بچشم... خاله شدی بهترین چیزها رو براش میخری انقدر با عشق این کارو میکنی که اصلا فکر هزینش نیستی 😍

Nothing special...
منم ندارم واقعا خواهرزاده شیرینه البته من خواهرمووو هم چون خیلی دوست دارم عاشق بچشم... خاله شدی بهتر ...

ار خاله خودمم همینجور بودن

ولی متاسفانه خواهرم مجردعه😁

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲