ازجنگ_برگشته مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 عنوان برای وی بیشتر از همه دلتون تنگ میشه | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست مادر پدر خاهر برادر بچه شوهر دوست یا کس خاصی اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲ 1402/01/12 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_fz عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 677 چرا ؟چ اخلاق خوبی دار ؟ک بیشتر ازهمه واسه اون من اصلا ادم وابسته ای به خانواده نیستم از اولم همینجور بودم ولی همسرمو بی نهایت دلتنگش میشم وقای نباشه خب قطعا خوب مطلق نیست ولی دوسش دارم
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 من اصلا ادم وابسته ای به خانواده نیستم از اولم همینجور بودم ولی همسرمو بی نهایت دلتنگش میشم و ... چقد خوب اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
eliliw عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 11833 برای پدربزرگم چون چندسالی هست ک فوت شده و من دیگه نتونستم چشمای خوشگلش ببینم🥲
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 برای پدربزرگم چون چندسالی هست ک فوت شده و من دیگه نتونستم چشمای خوشگلش ببینم🥲 خدابیامرزدش اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
از۷دولت_ازاد عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 5877 کجاس مگه؟ راه خیلی دور، ایشالله تابستون میاد، ولی مطمعنم بازم با من دعوا داره😂 ✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 راه خیلی دور، ایشالله تابستون میاد، ولی مطمعنم بازم با من دعوا داره😂 عزیزم همه مامانا همینن😍باهمه بدخلاقیا بازم دلتنگن اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
از۷دولت_ازاد عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 5877 عزیزم همه مامانا همینن😍 اره ، عیب نداره، جوونه دیگه. خودش یه روز بچه داشته باشه میفهمه🙂☺️ ✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 اره ، عیب نداره، جوونه دیگه. خودش یه روز بچه داشته باشه میفهمه🙂☺️ ار منم بامامانم خیلی بحث میکردم ولی باز زود اشتی میکنمیکچیزایی دارن مادرا از دلواپسی ولی رومخه😅مثلا مامانم با ۳۰سال سنم هنو گیر میده چرا عذا کم میخوریدیشب تو مهمونی ۱ سوم بشقابم موند میگه بیا عداتو بخور میگم من ۳۰سالم بچه نیستم تو جمع🤣🤣🤣 اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
از۷دولت_ازاد عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 5877 ار منم بامامانم خیلی بحث میکردم ولی باز زود اشتی میکنم یکچیزایی دارن مادرا از دلواپسی ولی رومخه😅 ... 😂😂😂اره دقیقا….این بحثا طبیعیه، ولی کلا دختر من یکم بلند پرواز و استقلال طلبتره، به من زیاد گیر میده…میخاد تو این سن مثل اون باشم😅 ✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 😂😂😂 اره دقیقا….این بحثا طبیعیه، ولی کلا دختر من یکم بلند پرواز و استقلال طلبتره، به من زیاد گیر ... خوبه ک شمارو هم سر ذوق میاره😍 اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲