2777
2789

دوستان من عقدم جاریم بچه دار شده توجه مادر شوهر پدرشوهرم همش به بچه س من عروس دومیم مامانم پرخاشگری مادرشوهرم با جاریم اومد خونمون مامانم هی تیکه میپروند میگه چرا به تو کم توجه میکنن خیلی خجالت میکشم وقتی مامانم اینجور میکنه دلم گرفته دوسدارم بمیرم مامانم کنترل حرفاشو نداره یهو عصبی بشه زود واکنش نشون میده به ادما نمیدونم چیکار کنم تک دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره بزار بشینن سرجاشون از الان

پدر مادر من از اول پشت منو خالی کردن طرف شوهرم وایسادن ب حدی ک شوهر بیشعورم بخاطر خانوادش حرفای خیلی گنده و رکیک بارم میکنه و چون کسی پشتم نیس حرف بزنم میشم شمر و یزید

هیچوقت به خاطر اینکه مامانت طرفداری و حمایتت کرده نه ناراحت بشو و نه خجالت بکش الان نامزدی اینجوری فکر میکنی بعد متوجه میشی که کار خوبی کرده تا بدونن تنها نیستی و حامی داری حساب کار دستشون بیاد

گلم مادرا همه دوست دارن بچه هاشون محور توجه همه باشه😍

ولی با مادرت صحبت کن و بگو چنین برخوردی جایگاهت رو به خطر میندازه تو خونواده همسرت

در اندک من،تویی فراوان یا ربC᭄‌‌
خیلی دوستت داره که نمی تونه تاب بیاره ... بی خیال ..

این اسمش دوست داشتن نیست

بهش میگن عقده توجه داشتن

باز خدا رو شکر که استارتر خودش متوجه رفتار غیرعادی مادرش هست و سعی میکنه اون اشتباه رو مدیریت کنه کخ به زندگیش آسیب نرسه

چاره ای نداری دگ زنی ک ارزشش به بچه اوردنه باید بچه بیاری به چشمشون بیای

مامانم میگ اینا سنشون بالاس از کجا معلوم بچه تورو هم تر و خشک کنن انقد دور تو و بچت باشن، جاریم هیچ جهیزیه نیورد ولی من برام کم نذاشتن تو جهاز 

عب نداره بزار بشینن سرجاشون از الان پدر مادر من از اول پشت منو خالی کردن طرف شوهرم وایسادن ب حدی ک ...

اخه مادر من کلا یهو عصبی میشع، مثلا از جاریم بدش میاد میگ مگ این کیه ک انقد دورشن، حقیقتش سطح خانواده ما از جاریم خیلییییی بالاتره ادم زورش میاد

مامانم میگ اینا سنشون بالاس از کجا معلوم بچه تورو هم تر و خشک کنن انقد دور تو و بچت باشن، جاریم هیچ ...

خودتو مقایسه نکن

وهیچ بد وخوبی از هسرت وخانواده ش برا مادرت نگو تا جایی که ممکنه

چون خودت یادت میره ولی پدرومادرت کینه میکنن و هرگز یادشون نمیره