دوستان من عقدم جاریم بچه دار شده توجه مادر شوهر پدرشوهرم همش به بچه س من عروس دومیم مامانم پرخاشگری مادرشوهرم با جاریم اومد خونمون مامانم هی تیکه میپروند میگه چرا به تو کم توجه میکنن خیلی خجالت میکشم وقتی مامانم اینجور میکنه دلم گرفته دوسدارم بمیرم مامانم کنترل حرفاشو نداره یهو عصبی بشه زود واکنش نشون میده به ادما نمیدونم چیکار کنم تک دخترم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر مادر من از اول پشت منو خالی کردن طرف شوهرم وایسادن ب حدی ک شوهر بیشعورم بخاطر خانوادش حرفای خیلی گنده و رکیک بارم میکنه و چون کسی پشتم نیس حرف بزنم میشم شمر و یزید
هیچوقت به خاطر اینکه مامانت طرفداری و حمایتت کرده نه ناراحت بشو و نه خجالت بکش الان نامزدی اینجوری فکر میکنی بعد متوجه میشی که کار خوبی کرده تا بدونن تنها نیستی و حامی داری حساب کار دستشون بیاد